Με το ίδιο δίδυμο η ΕΘΚ

ΕΘΚ | 3 Αυγούστου 2021, 10:38

Η ΕΘΚ θα πορευτεί τη νέα σεζόν με το ίδιο προπονητικό δίδυμο, το οποίο αποτελούν οι Μάκης Γιαννόπουλος και Μίμης Μουσουράκης.

Η ομάδα του Ακρωτηρίου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους δύο νεαρούς προπονητές, καθώς και με όλους τους ποδοσφαιριστές που ήταν στο περσινό ρόστερ. Παράλληλα θα ενταχθούν στην ομάδα και ποδοσφαιριστές από την Κ16.

Η προετοιμασία θα αρχίσει τη Δευτέρα 9 Αυγούστου και ώρα 19:30, στα Καθιανά.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Το Δ.Σ της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους προπονητές Μάκη ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ και Δημήτρη ΜΟΥΣΟΥΡΑΚΗ.

Ο σχεδιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και την Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της προετοιμασίας, με το ραντεβού να έχει οριστεί στις 19:30 στο Δημοτικό γήπεδο Καθιανών, όπου θα γίνει και η «πρώτη» προπόνηση της ομάδας μας.

Στο δυναμικό της ομάδας συνεχίζουν οι όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την περσινή χρονιά και αναμένεται να ενταχθούν και ορισμένοι ποδοσφαιριστές από την ομάδα της Κ16.

Ο κύριος στόχος της ομάδας μας είναι η προώθηση, ενσωμάτωση και ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία, βασιζόμενη στην ομαδικότητα, την συνεργασία, τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και τον σεβασμό προς προπονητές, συμπαίκτες, διαιτητές και αντιπάλους, καθώς και η δημιουργία ενός συνόλου που θα αποδίδει καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και μία ποδοσφαιρική σεζόν χωρίς τραυματισμούς. 

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250

Rabona ad