Με την Ξάνθη η Κ20, στο Περιστέρι η Κ17 – Πρεμιέρα για την Κ15

Πλατανιάς | 7 Οκτωβρίου 2017, 0:25

Το εξ αναβολής παιχνίδι με την Ξάνθη για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League θα δώσει το Σάββατο ο Πλατανιάς.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η αναμέτρηση θα γίνει στο Μάλεμε με ώρα έναρξης 13:00 και διαιτητική τριάδα από το Ηράκλειο τους Χρήστο Κρασαγάκη, Δημήτρη Μαυρουδή και Στάθη Γαρεφαλάκη. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γιώργος Χατζηδάκης από τα Χανιά.

Την ίδια ημέρα αλλά λίγες ώρες νωρίτερα (07/10, 11:15) η Κ17 θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι τον Ατρόμητο, για την 5η αγωνιστική. Διαιτητής ορίστηκε ο Θεόδωρος Πουλόπουλος από τον Πειραιά, με βοηθούς από την ίδια Ένωση τους Κωνσταντίνο Κεφαλιάκο και Χρήστο Κορώνα και παρατηρητή διαιτησίας τον Εμμανουήλ Ζώρζο από την Αθήνα.

Πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό θα κάνει η Κ15 του Πλατανιά, υποδεχόμενη τους “ερυθρόλευκους” του Πειραιά την Κυριακή 8 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αλικιανού. Διαιτητής ορίστηκε ο Βαγγέλης Χαραλαμπάκης με α’ βοηθό τον Μιχάλη Παπαδάκη, από το Ηράκλειο, ενώ β’ βοηθός θα είναι η Γεωργία Κομισοπούλου (Χανίων).

 

Estrella