Με την Κατσούλη στο “Presidents Cup” ο Α.Σ. Κρήτες

Πολεμικές Τέχνες | 25 Απριλίου 2017, 11:18

Σε μία σπουδαία διοργάνωση, που συμμετέχουν 2182 διεθνείς αθλητές από 51 χώρες, θα λάβει μέρος ο Α.Σ. Κρήτες.

Το Αθλητικό Σωματείο Ταεκβοντό των Χανίων θα εκπροσωπηθεί με την αθλήτρια Μαρία Κατσούλη στο “Presidents Cup”, που θα διεξαχθεί από τις 27 μέχρι τις 30 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

«Έχουμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε ένα πολύ υψηλού επιπέδου τουρνουά» το σχόλιο του προπονητή του συλλόγου Νίκου Καντάρα.

Presidents Cup

Αναλυτικά η ενημέρωση του Α.Σ. Κρήτες αναφέρει τα εξής:

Με την αθλήτρια Κατσούλη Μαρία θα λάβει μέρος ο Α.Σ.ΚΡΗΤΕΣ στο διεθνές G2 πρωτάθλημα Taekwondo “PRESIDENTS CUP” το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα στο Ολυμπιακό στάδιο Άνω Λιοσίων από 27-30/4.

Πιο συγκεκριμένα, 2182 διεθνείς αθλητές από 51 χώρες πέτυχαν ένα ιστορικό ρεκόρ συμμετοχής στο συγκεκριμένο τουρνουά, όπου όλοι οι διακριθέντες διαγωνιζόμενοι και από τις τρεις (3) κατηγορίες κερδίζουν αυτόματα την συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo της αντίστοιχης ηλικιακής κατηγορίας.

Για το τρέχον έτος, οι τέσσερις κορυφαίοι αθλητές θα αποκτήσουν τα προσόντα για την απευθείας συμμετοχή: 

στο Cadet (παίδων-κορασίδων) της ETU 2017 στην Ουγγαρία, 

στο ETU Junior(εφήβων-νεανίδων) 2017 στην Κύπρο και

στο Ευρωπαϊκό Ανδρών/Γυναικών 2017 Ολυμπιακών Κατηγοριών Βάρους στη Λευκορωσία.

Στο τουρνουά επίσης θα λάβουν μέρος 14 Ολυμπιονίκες, όπου θα έχουν την ευκαιρία να τους δουν από κοντά οι φίλοι του αθλήματος.

Ο προπονητής του συλλόγου Καντάρας Νίκος δήλωσε πως «έχουμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε ένα πολύ υψηλού επιπέδου τουρνουά, όπου θα συμμετέχουν αθλητές από 51 χώρες. Η αθλήτριά μας είναι πολύ καλά προετοιμασμένη και θα λάβει μέρος στην κατηγορία -33κ.cadet (παίδων-κορασίδων) όπου υπάρχουν 30 κοπέλες από 14 χώρες και αυτό που θα ήθελα προσωπικά είναι να δώσει τον καλύτερο της εαυτό, να ευχαριστηθεί και να απολαύσει τους αγώνες της».

 

karta antonis garden