Με την ίδια “συνταγή” για το “καρέ” της σωτηρίας!

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 13 Μαΐου 2017, 21:14

Ακόμα έναν "τελικό" για την παραμονή δίνει την Κυριακή κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, που θέλει μόνο νίκη για να μείνει "ζωντανή" στο "κυνήγι" της ανανέωσης της παρουσίας της στη Γ’ Εθνική.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η προετοιμασία της χανιώτικης ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου χωρίς προβλήματα, αφού και ο Ζντράβκοβιτς ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Στη διάθεση του Μύρωνα Σηφάκη ωστόσο δεν θα βρίσκεται ο τιμωρημένος Βουρβαχάκης, που αποβλήθηκε στο ματς με τον ΠΟΑ.

Στόχος για το ΙΝΚΑ η 4η συνεχόμενη νίκη, που αν επιτευχθεί τότε θα έχουν ιδιαίτερη σημασία τα αποτελέσματα στα ματς Ηλυσιακός-Ιωνικός και Θύελλα Ραφήνας-Κηφισιά.

Η αποστολή για το ματς θα γνωστοποιηθεί στο γεύμα της Κυριακής πριν τον αγώνα, με τον 56χρονο προπονητή να υπολογίζει στους εξής παίκτες: Βλαχάκη, Καλοριζικάκη, Πενταράκη, Ντεντάκη, Παληγεώργο, Καρβουνιάρη, Δημήτρη, Γαλανίδη, Σταθινάκη, Κυτράκη, Ζντράβκοβιτς, Γιακουμάκη, Σέχου, Γκουτσίδη, Τσικουδάκη, Αρσενιεβιτς, Σουμπασάκη, Περδικάκη, Βεστάκη, Τσίτα.  

Η ενημέρωση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ αναφέρει τα εξής:

Στο γεύμα της Κυριακής θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας μας για το κρισιμότατο ματς με την Τριγλία Ραφήνας το απόγευμα της Κυριακής στις Μουρνιές.

Μετά την προπόνηση του Σαββάτου υπό τις οδηγίες του Μύρωνα Σηφάκη, ο προπονητής ανακοίνωσε πως η αποστολή θα γίνει γνωστή λίγο πριν το ματς, όπως ακριβώς δηλαδή συνέβη και στα δύο προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας και απέδωσε καρπούς.

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ σας καλεί όλους να είμαστε παρόντες στη μάχη των μαχών, όπως χαρακτήρισε το παιχνίδι ο Μύρωνας Σηφάκης και να ενισχύσουμε με τη φωνή μας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας, ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όλοι είμαστε ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, όλοι είμαστε με το χανιώτικο ποδόσφαιρο, όλοι ενωμένοι για τη νίκη!

 

Estrella
Auto KCS