Με την αξία της στην Super League 2

Επισκοπή | 20 Ιουνίου 2021, 11:57

Με την αξία της, είτε άμεσα είτε έμμεσα, εφόσον προχωρήσει η αναδιάρθρωση θα βρίσκεται τη νέα περίοδο η Επισκοπή στην Super League 2.

/Bella Pizza

Μία αγωνιστική πριν το φινάλε στο νότιο όμιλο της Football League, η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς έχει καταφέρει να πετύχει εν πολλοίς το βασικό της στόχο. Είναι μέσα στην κατάκτηση της 2ης θέσης και άρα της ανόδου στην Super League 2 ανεξάρτητα από το αν θα γίνει ή όχι η αναδιάρθρωση, πιστοποιώντας έτσι τη δυναμική που κατέχει και την ποιότητα που τη χαρακτηρίζει…

Η Επισκοπή εν όψει του τελευταίου πλέον αγώνα της χρονιάς, εφόσον τελικά δεν καταφέρει να καταλάβει τη 2η θέση γιατί εξαρτάται και από το αποτέλεσμα της Ρόδου, σίγουρα θα έχει χάσει στις λεπτομέρειες την απευθείας άνοδο στη Super League 2, αλλά και γιατί σε παιχνίδια όπου είτε η ατυχία είτε ο παράγοντας διαιτησία δεν την άφησαν να έχει φέρει καλύτερα αποτελέσματα.

Επί της ουσίας, μετά το διπλό επί του Ασπροπύργου, η Επισκοπή χρειάζεται τη νίκη στο τελευταίο ματς απέναντι στη Νίκη Βόλου, σε συνδυασμό όμως με το ότι η Ρόδος δεν θα πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι που δίνει στην έδρα του Ασπροπύργου… Συν τοις άλλοις, η Νίκη Βόλου δεν είναι αδιάφορη διότι χρειάζεται ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την παραμονή ή τη συμμετοχή της τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Οπως και να ‘χει, η σεζόν κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη για την Επισκοπή η οποία όπως γράφουμε και παραπάνω κερδίζει με το σπαθί της απ’ ό,τι φαίνεται τον προβιβασμό της στην Super League 2.

Estrella
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad