Με τη… βούλα στο Μητρώο ο Πόρος

Γ' Εθνική 5 Δεκεμβρίου 2020, 15:56

Συνεχίζονται οι εγκρίσεις των αιτήσεων των σωματείων της Κρήτης για την ένταξή τους στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το “πράσινο φως” άναψε και για τον Πόρο, με τη ΓΓΑ να εγκρίνει την αίτηση της ηρακλειώτικης ομάδας, που κατατέθηκε από τις 8 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση του Πόρου έχει ως εξής:

Η δουλειά διαφάνειας που γίνεται τόσα χρόνια από τη διοίκηση της ομάδας μας φέρνει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Ο Πόρος μας βρίσκεται και με τη… βούλα στο Μητρώο, όπως έγινε και επίσημα γνωστό την Τετάρτη αργά το απόγευμα (02/12). Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενέκρινε την πλήρη από κάθε πλευρά και άποψη αίτηση της ομάδας μας που κατατέθηκε από τις 8 Σεπτεμβρίου με όλα τα έγγραφα που απαιτούνταν και ήταν δεκάδες. Ανάβοντας το “πράσινο φως’ και εγγράφοντας το σωματείο μας στο Μητρώο.

Μία δύσκολη και επίπονη διαδικασία που στέφθηκε με επιτυχία εις πέρας. Χάρη στην τεράστια εμπειρία του Γιάννη Ράλλη που… έδωσε ξανά τα φώτα του στο σωματείο. Δείχνοντας για μία ακόμη φορά ως Ποριανός την αγάπη του για τον Πόρο. Αλλά και χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του Γιώργου Σπανάκη.

Η ομάδα μας δείχνει το δρόμο και στους υπόλοιπους…

 

Estrella