Με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης το Ευρωπαϊκό ταεκβοντό

Πολεμικές Τέχνες | 7 Ιουνίου 2021, 20:47

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο τον προσεχή Οκτώβριο οι αγώνες του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος τάε κβο ντο.

Όπως έχουμε ήδη ενημερώσει οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από τις 26 έως τις 31 Οκτωβρίου. Για τον λόγο αυτό ο αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Μάριο Μπογκντάνοφ, συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον Αντιπεριφερειάρχη, Ηρακλείου, Νίκο Συριγωνάκη.

Για την αθλητική διοργάνωση ενημερώθηκαν επίσης ο ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Ζαχαρίας Δοξαστάκης και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Πιτσούλης.

Όλα αυτά στο πλαίσιο συνάντησης στην Περιφέρεια στην οποία συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων Αναστάσιος Βαλασιάδης, ο πρόεδρος της αθλητικής ομοσπονδίας ταε κβο ντο Ελλάδας Μιχάλης Ζωγράφος, το μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας σε θέματα διαιτησίας ταε κβο ντο Βερτζίλι Σιτνίλσκι, η γενική γραμματέας αθλητικής ομοσπονδίας ταε κβο ντο Ελλάδας Βούλα Βαλασιάδη, ο ειδικός συνεργάτης της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων Ηλίας Τζανίδης, το μέλος της οργανωτικής επιτροπής Δέσποινα Πλευράκη, καθώς και μέλη της Πανευρωπαϊκής και Ελληνικής Ομοσπονδίας ταε κβο ντο.

Ο Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Κρήτης για την ουσιαστική στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στην διοργάνωση των Πανευρωπαϊκών Αγώνων τον προσεχή Οκτώβριο.

Από την πλευρά τους οι Αντιπεριφερειάρχες Συριγωνάκης, Δοξαστάκης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πιτσούλης τόνισαν ότι η Κρήτη έχει πραγματοποιήσει και φιλοξενήσει στο παρελθόν σημαντικές διεθνείς και Ευρωπαϊκές αθλητικές διοργανώνεις και το νησί είναι ένας ασφαλής αθλητικός τουριστικός προορισμός κι ως εκ τούτου θα διεξαχθούν με επιτυχία και ο Πανευρωπαϊκοί αγώνες τάε κβο ντο τον Οκτώβριο.

karta antonis garden

Rabona ad