Με συνοπτικές διαδικασίες οι απολογισμοί στη Γ.Σ.

ΕΠΣΧ | 30 Ιουνίου 2021, 20:20

Η "νεκρή" ποδοσφαιρική περίοδο οδήγησε σε γρήγορη πραγματοποίηση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Χανίων, όσον αφορά το κομμάτι των απολογισμών, στο Πνευματικό Κέντρο.

Η έκθεση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού και του προϋπολογισμού για τη νέα σεζόν έγιναν πολύ γρήγορα από τον πρόεδρο της ΕΠΣΧ, Κώστα Κωνσταντινίδη, αφού ουσιαστικά η σεζόν κράτησε από την 1η Ιουλίου μέχρι και την 13η Νοεμβρίου 2020, όταν  και πάρθηκε η απόφαση για τη διακοπή των πρωταθλημάτων.

Από τα 35 σωματεία που είχαν καταθέσει τα απαιτούμενα έγγραφα για τη συμμετοχή στη Γ.Σ. τα 25 έδωσαν το “παρών”, οπότε αφού υπήρξε απαρτία η διαδικασία συνεχίστηκε. Το θέμα 11 της ημερησίας διάταξης που αφορούσε την εναρμόνιση του καταστατικού της ΕΠΣΧ με τον Αθλητικό Νόμο απαλείφθηκε, αφού θα πάρει παράταση η διαδικασία για το Μητρώο της ΓΓΑ, ενώ εκκρεμεί και η ολιστική μελέτη.

Ο πρόεδρος της Ενωσης κατά την ομιλία του ζήτησε απ’ όλους να είναι προσεκτικοί και τους προέτρεψε να εμβολιαστούν για να προστατεύσουν τους γύρω τους. «Δεν μας πρόσφερε συγκινήσεις σε τοπικό επίπεδο η χρονιά, αφού διεκόπη η δράση στην 4η αγωνιστική. Η επόμενη χρονιά ευχόμαστε να είναι πολύ καλύτερη για όλους μας. Φέτος θα παίξουμε μπάλα, πιθανά να μην παίξουμε γραμμικά, αλλά με μικρές διακοπές» ανάφερε μεταξύ άλλων ο Κ. Κωνσταντινίδης.

Στη συνέχεια ορίστηκαν ως μέλη για τον έλεγχο των πρακτικών οι Ροκάκης (Κουμπές), Παρδαλάκης (Απόλλων) και Μπαρδάτσος (Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ) και ως ψηφολέκτες οι Αλυγιζάκης (Ηρακλής Νεροκούρου), Κοτσάκης (Μινώταυρος) και Ζεμπέκος (Σπάθα).

ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ

Στα πεπραγμένα της σεζόν εκ του προεδρείου έγινε ειδική μνεία στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε για την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και τη χρήση απινιδωτή, όπου το παρακολουθήσαν 33 άτομα του τοπικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα έγινε αναφορά και στο περιστατικό με τον Δανό ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Ερικσεν που επέστρεψε από τον… άλλο κόσμο με τη χρήση απινιδωτή στο ματς του Euro με τη Φινλανδία.

Ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός για τη νέα σεζόν εγκρίθηκαν ομόφωνα.

Στα οικονομικά το ταμείο της ΕΠΣΧ είχε 98.000 στις 31/05/2020 και έναν χρόνο μετά ήταν στα 105.000. Τα έσοδα, που ήταν μειωμένα περίπου 50% σε σχέση με άλλες χρονιές έφτασαν λίγο παραπάνω από τις 43.000, ενώ τα έξοδα ήταν 35.718 ευρώ. Στο ταμείο αρωγής επειδή δεν πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και υπήρξαν έσοδα μόνο από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις τα διαθέσιμα χρήματα είναι 2.735 ευρώ.

Για τον προϋπολογισμό προβλέπονται 93.000 έσοδα και για να ισοσκελιστεί το ίδιο ποσό προβλέπεται και για τα έξοδα.

Estrella

Rabona ad