Με στόχο το καλύτερο κόντρα σε Παναχαϊκή!

Χανιά | 17 Ιανουαρίου 2016, 13:33

Με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα και να αξιοποιήσει ει δυνατόν την όχι και τόσο καλή κατάσταση που βρίσκεται η αντίπαλός του, ο Κισσαμικός τίθεται αντιμέτωπος στις 3μ.μ. στην Πάτρα απέναντι στην Παναχαϊκή.

Με νέο πρόσωπο τον Νίκο Τζημογιάννη στην αποστολή, η χανιώτικη ομάδα προσδοκά σε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Παναχαϊκή που δεν είναι στα “καλύτερά” της. Από την άλλη, την προηγούμενη αγωνιστική στο ντεμπούτο του Στάθη Σταθόπουλου στην τεχνική ηγεσία είχε καταφέρει ν’ αποσπάσει την ισοπαλία στο Βόλο απέναντι στον Ολυμπιακό (2-2).

Ο Κισσαμικός είναι σίγουρα πιο φρέσκος και με τις μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει, δείχνει ικανός να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η αποστολή για τον Σπύρο Μπαξεβάνο είναι η εξής: Λαζαρίδης, Αγριμάκης, Τσερκέζος, Τσουβαλτσίδης, Κουρτεσιώτης, Τσοντάκης, Τζημογιάννης, Σταθάκης, Γιαννίτσης, Σελινιωτάκης, Πότσι, Ενγκουέμ, Μάνιας, Λώττας, Τσικουδάκης, Μάντζης, Ποσίνκοβιτς και Βλάχος.

Διαιτητής θα είναι ο Αντωνίου (Αθηνών), με βοηθούς τους Φωτόπουλο (Αθηνών) και Ντάλλα (Αθηνών) και 4ο τον Αδαμόπουλο (Ζακύνθου). 

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad