Με στόχο το αποτέλεσμα στη Λαμία

Χανιά | 6 Νοεμβρίου 2016, 11:23

Με προσδοκίες που αφορούν την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος, ο Κισσαμικός αγωνίζεται στις 3 το μεσημέρι στη Λαμία απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος και οι παίκτες του ελπίζουν ότι η ομάδα τους θα καταφέρει να δείξει και πάλι τις δυνατότητές της, αποσπώντας ένα αποτέλεσμα που θα θεωρηθεί ως συνέχεια του προηγούμενου με τον ΟΦΗ, σε ένα παιχνίδι που ίσως ο Κισσαμικός άξιζε περισσότερα από τον ένα βαθμό που πήρε.

Ουσιαστικά, ο Κισσαμικός με τις μεγάλες δυνατότητες που τον συνοδεύουν, παίζει στη Λαμία, έχοντας σαν στόχο να κερδίσει το καλύτερο που μπορεί, αν και σίγουρα οι γηπεδούχοι είναι από τους πιο δυνατούς αντιπάλους της Φούτμπολ Λιγκ.

Οι “18” για τον Κισσαμικό είναι οι εξής: Λαζαρίδης, Πολίτης, Τσερκέζος, Παγώνης, Σταθάκης, Ενγκουέμ, Παντελάκης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Θέος, Βλάχος, Κίκε, Ποκόνγκ, Μάριο Μαρτίνεθ, Μάντζης, Μίλιτς.

Διαιτητής είναι ο Φωτιάδης (Καστοριάς), βοηθοί οι Μωυσιάδης (Ηπείρου) και Στεφούλης (Γρεβενών) και 4ος ο Καραλιόλιος (Γρεβενών).

Estrella
/psiloritischania