Με στόχο την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία

Βόλεϊ 13 Σεπτεμβρίου 2023, 22:02

Με στόχο την άμεση επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία της εν όψει της Pre League στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

KTEO Κρήτης

Ο ΟΦΗ έχει ενισχυθεί με έμπειρους αλλά και νέους παίκτες χωρίς να έχει ολοκληρώσει ακόμη τις μεταγραφές του καθώς απομένει η απόκτηση ενός ακόμη ξένου παίκτη.

Ο Σλοβένος αριστερόχειρας διαγώνιος Μιχαΐλοβιτς θα είναι η δύναμη πυρός της Κρητικής ομάδας με συμπαραστάτες τον Γιάννη Ρουμελιωτάκη που επέστρεψε τον Χανιώτη λίμπερο, Γιώργο Μιχελάκη (που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ), τον Νίκο Καρατζά και τον Φάνη Ρουσόπουλο, ο οποίος αγωνιζόταν στη Volley League με την ομάδα της Κηφισιάς.

Επίσης παρέμειναν από πέρσι ο Νίκος Γκόνας, ο Γρηγόρης Μπαρντακτζιάν, ο Βασίλης Καφαντάρης και ο Άγγελος Δαρίδης, ενώ αποκτήθηκε και ο Γιώργος Κουκιάς. Παράλληλα στις προπονήσεις μετέχει και ο (13χρονος) ακραίος Γιάννης Γωνιωτάκης από τις υποδομές του ΟΦΗ.

Ο προπονητής Νίκος Αντωνιάδης δήλωσε για την έναρξη της προετοιμασίας: «Μετά από μια μεγάλη περίοδο αναμονής για την κατηγορία που θα παίξουμε, ξεκινάμε στην Pre League την προσπάθεια μας. Δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμη το ρόστερ μας.

Θα γίνουν και άλλες προσθήκες. Ξεκινάμε με όρεξη, για να ξεκινήσουμε πρωτάθλημα το Νοέμβριο. Οι στίχοι του ΟΦΗ είναι πάντα πρωταγωνιστικοί και θέλουμε να επαναφέρουμε την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία.»

Δηλώσεις παικτών από την “πρώτη” του ΟΦΗ…

Matej Mihajlovič (Διαγώνιος ΟΦΗ): «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις πρώτες μέρες της παρουσίας μου στον ΟΦΗ. Η ομάδα είναι οργανωμένη και η Κρήτη, πανέμορφη. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και καλοί άνθρωποι γύρω από αυτήν. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά.»

Γιάννης Ρουμελιωτάκης (ακραίος ΟΦΗ): «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον ΟΦΗ. Η ομάδα θα αγωνιστεί στην Pre League με στόχο την άνοδο. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και εύχομαι να τα καταφέρουμε να επιστρέψουμε στην μεγάλη κατηγορία.»

Γιώργος Μιχελάκης (λίμπερο ΟΦΗ): «Έφυγα σαν φοιτητής πριν από 8 χρόνια και επιστρέφω στην Κρήτη. Είχα μία καλή χρονιά πέρυσι στον ΠΑΟΚ. Ήθελα να είμαι σε μια ομάδα πρωταγωνιστής και ο ΟΦΗ μου δίνει αυτήν την ευκαιρία.»

Νίκος Καρατζάς (κεντρικός ΟΦΗ): «Επιστρέφω στον ΟΦΗ μετά από 2,5 χρόνια. Η ομάδα είναι οικογένεια. Έχουμε πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1, αλλά και μετά στην μεγάλη κατηγορία. Είμαι χαρούμενος, που επιστρέφω. Να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά.»

Φάνης Ρουσόπουλος (πασαδόρος ΟΦΗ): «Για μένα είναι μια καινούργια εμπειρία στην Pre League. Ήρθα για να βοηθήσω τον ΟΦΗ να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.»

Γρηγόρης Μπαρντακτζιάν (πασαδόρος ΟΦΗ): «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.»

manolikakis
Synagogi
Orionas Handball

Rabona ad