Με στόχο να “γράψει” ιστορία…

Πλατανιάς | 1 Μαρτίου 2017, 12:31

Ετοιμος να γράψει ιστορία απόψε είναι ο Πλατανιάς παίζοντας απέναντι την ΑΕΚ στον επαναληπτικό του 0-0 για το Κύπελλο Ελλάδας. Οι "ερυθρόλευκοι" του Γιώργου Παράσχου διεκδικούν να περάσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα ημιτελικά, κάτι που αν καταφέρουν θα πρόκειται για μια μεγάλη σίγουρα επιτυχία.

Το βεληνεκές της ΑΕΚ σίγουρα είναι πολύ μεγάλο, αλλά αυτό κιόλας είναι το “στοίχημα” για τον Πλατανιά, το να μπορέσει ν’ αφήσει εκτός συνέχειας την Ενωση, που από την πλευρά της βλέπει το Κύπελλο σαν μια μεγάλη ευκαιρία για διάκριση, αλλά και για να ικανοποιήσει τον κόσμο της. Ο Πλατανιάς είναι γνωστό ότι βρίσκεται σε μια εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας στα τελευταία 15 παιχνίδια και στις δύο διοργανώσεις που παίρνει μέρος, 10 νίκες και 4 ισοπαλίες, έχοντας χάσει μονάχα μία φορά, αυτή από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Το ζητούμενο βασικά για τον Πλατανιά είναι να μπορέσει να σκοράρει. Ένα γκολ ίσως να είναι το “κλειδί” για να του χαρίσει την πρόκριση. Να σημειωθεί επίσης σε αυτό το σημείο ότι όλο αυτό το διάστημα, ο Πλατανιάς δεν έχει σκοράρει μονάχα σε δύο παιχνίδια, φέρνοντας 0-0 με τη Λάρισα για το πρωτάθλημα ενώ το άλλο ματς είναι αυτό με την ΑΕΚ, στο πρώτο ματς στα Χανιά που επίσης έληξε με το ίδιο αποτέλεσμα.

Σίγουρα, είναι μια μεγάλη ευκαιρία απόψε για τον Πλατανιά να μπορέσει να φτάσει στο αποτέλεσμα που θέλει και ειδικότερα να πάρει την πρόκριση, κάτι που αν γίνει θα πετύχει για πρώτη φορά.

Το παιχνίδι έχει ώρα έναρξης τις 7.30 το απόγευμα και θα το διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος από την ΕΠΣ Δωδεκανήσων, με τους βοηθούς τους Μπαλτά (Αχαΐας) και Καρατζίκα (Αθηνών), ενώ τέταρτος θα είναι ο Αντωνίου (Αθηνών).

Estrella
Auto KCS

Rabona ad