Με στόχο ένα σκορ πρόκρισης!

Πλατανιάς | 6 Ιανουαρίου 2016, 13:58

Με στόχο ένα σκορ θα του επιτρέψει να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει στις 3 μ.μ. τον Ατρόμητο στα Περβόλια στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των "16".

Η χανιώτικη ομάδα είναι γεγονός ότι ελπίζει σε διάκριση στο θεσμό και σε κάθε περίπτωση θέλει να συνεχίσει στην επόμενη φάση, με το εμπόδιο του Ατρόμητου παρόλα αυτά να θεωρείται ως ιδιαιτέρως δύσκολο. Μάλιστα, ο Πλατανιάς καλείται να ξεπεράσει και κάποιες… αντιξοότητες τις οποίες κουβαλά στα τελευταία παιχνίδια, καθώς αγνοεί τη νίκη από τις 5 Δεκεμβρίου, όταν άλλωστε είχε σημειώσει και τα τελευταία του γκολ που ήταν απέναντι στην Ξάνθη.

Σε αγωνιστικό επίπεδο αναμένονται αλλαγές από τον Γιώργο Παράσχο και ειδικότερα στην μεσοεπιθετική γραμμή. Σίγουρα, εάν κάτι θα ήθελε σήμερα ο Πλατανιάς θα ήταν να σκοράρει και ει δυνατόν να μη δεχτεί γκολ από τον αντίπαλό του, που είναι γεγονός ότι φέτος δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Διαιτητής θα είναι ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) με βοηθούς τους Πάτρα (Μακεδονίας) και Δόση (Αθηνών) και 4ο τον Αντωνίου (Αθηνών). 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad