Με Στάρτζεον η προπόνηση

ΟΦΗ | 21 Σεπτεμβρίου 2020, 21:11

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του ΟΦΗ πραγματοποίησε ο Φάμπιο Στάρτζεον το απόγευμα της Δευτέρας (21/09). Την Τρίτη οι παίκτες της Κρητικής ομάδας θα απολαύσουν ρεπό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ενημέρωση της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει για το πρόγραμμα (και το ιατρικό δελτίο) της επομένης της νίκης στη Λαμία:

«Την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (21/09), στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Fabio Sturgeon. O Γιώργος Σουρνάκης προπονήθηκε κανονικά.

Ο Ricardo Vaz, o οποίος την προηγούμενη εβδομάδα υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης ρήξης πρόσθιου χιαστού, άρχισε πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Felipe Souza συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης για μια ακόμη ημέρα. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο ματς με την Λαμία (20/09) έκαναν αποκατάσταση.

Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, άσκηση μεταβιβάσεων, παιχνίδι κατοχής και αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους. Αύριο, Τρίτη (22/09), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη (23/09) και θα είναι διπλή, μια το πρωί σε δυο γκρουπ (09:00 & 10:00) και μια το απόγευμα (18:00).»

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania