Με Σουργιά στην Super League 2 ο Γιούχτας

Γιούχτας | 12 Αυγούστου 2023, 13:25

Με τον Νίκο Σουργιά και το ίδιο προπονητικό επιτελείο θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League 2 ο Γιούχτας.

/Bella Pizza

Η ομάδα από τις Αρχάνες ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον νεαρό κόουτς, καθώς και τους συνεργάτες του, Αλέξανδρο Κουτίδη και Κωνσταντίνο Σπυριδάκη.

«Θα δημιουργήσουμε ένα σύνολο αντάξιο των προσδοκιών ώστε να έχουμε επιτυχία στην μεγάλη πρόκληση που μας περιμένει», σημειώνει στις πρώτες του δηλώσεις ο Νίκος Σουργιάς.

Η ανακοίνωση από τον Γιούχτα:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Νίκο Σουργιά και τους συνεργάτες του Αλέξανδρο Κουτίδη, Κωνσταντίνο Σπυριδάκη.

Άπαντες με επιμονή, υπομονή και μέσω της σκληρής δουλειάς έβαλαν την δική τους σφραγίδα στην ιστορική πρώτη συμμετοχή της ομάδας μας στην Super League 2.

Ο Νίκος Σουργιάς ιδιαίτερα χαρούμενος από την παραμονή του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο «τιμόνι» της ομάδας μας, δήλωσε: «Μετά από μια υπέροχη χρονιά για την οποία οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της ανόδου, βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της επόμενης, η οποία θα είναι ιστορική για το σωματείο που υπηρετούμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και για την ευκαιρία που μου δίνει. Με σκληρή δουλειά και συνέπεια σε αγωνιστικές αρχές και αξίες, σε συνεργασία με την διοίκηση θα δημιουργήσουμε ένα σύνολο αντάξιο των προσδοκιών ώστε να έχουμε επιτυχία στην μεγάλη πρόκληση που μας περιμένει.»

Οσον αφορα τους συνεργατες του κ. Σουργιά ο Αλέξανδρος Κουτίδης παραμένει στην θέση του ως  Assistant Coach και ο Κωνσταντίνος Σπυριδάκης ως προπονητής αποκατάστασης και Data Analist.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρχει και περαιτέρω ενίσχυση του προπονητικού staff με την κάλυψη δυο ακόμα θέσεων, αυτή του προπονητή φυσικής κατάστασης και του προπονητή τερματοφυλάκων.

Τέλος να επισημάνουμε ότι ο Δημήτρης Δαριβιανάκης θα συνεχίσει και την νέα σεζόν να κατέχει την θέση του βοηθού φυσιοθεραπευτή.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους! Υπομονή, οξύνοια, διάθεση, εργατικότητα και υγεία, ώστε να έρθουν και τα επιτυχημένα αποτελέσματα στο επαγγελματικό πλέον επίπεδο!

Estrella

Rabona ad