Με Σαλούστρο, Κακλαμανάκη και… Πάπας η Εθνική

Μπάσκετ 7 Νοεμβρίου 2022, 19:06

Οι δύο αθλητές με ρίζες από την Κρήτη, Σαλούστρος και Κακλαμανάκης, συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας για τους δυο αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

KTEO Κρήτης

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προστέθηκε ο Ελληνοαμερικανός του Ολυμπιακού Τζορτζ Πάπας, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε ο Λεωνίδας Κασελάκης.

Θυμίζουμε ότι η Εθνική… κατηφορίζει Κρήτη (Ηράκλειο) για το ματς της Β’ προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 με τη Λετονία, για να ακολουθήσει η αποστολή στο Βέλγιο (14/11, 21:30).

Η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Παρουσία 16 παικτών άρχισε σήμερα (7/11) η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τους δύο αγώνες της Β’ Προκριματικής Φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, με τη Λετονία στο Ηράκλειο (11/11, 19.00) και με το Βέλγιο στην πόλη Μονς (14/11, 21.30).

Στην πρώτη προπόνηση που έγινε σήμερα στο ΟΑΚΑ συμμετείχαν οι Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραΐτης,  Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Τζορτζ Πάπας, Όμηρος Νετζήπογλου και οι Γιώργος Τανούλης και Στέλιος Πουλιανίτης που θα ενισχύσουν την προσπάθεια τις πρώτες μέρες. Δεν ενσωματώθηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης ο οποίος δεν είναι απόλυτα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Οι προπονήσεις γίνονται υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μανωλόπουλου και των συνεργατών του Σάββα Καμπερίδη, Στέφανου Τριαντάφυλλου και Μάριου Μπατή.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ομάδας περιλαμβάνει προπονήσεις στο ΟΑΚΑ μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης (9/11), οπότε και θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο. Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα αναχωρήσει για το Βέλγιο την επομένη (13/11), από όπου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τρίτη 15 Νοεμβρίου.

Rabona ad