Με “υπηρεσιακό” Πανταζή η Προοδευτική

Super League 2 10 Μαρτίου 2023, 16:01

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Αντώνη Νικοπολίδη, Νεκτάριος Πανταζής, θα είναι αυτός που θα κοουτσάρει την ομάδα της Προοδευτικής στον αγώνα απέναντι στην Ηλιούπολη.

/Bella Pizza

Οι “βυσσινί” επιβεβαιώνουν επισήμως με τον τρόπο αυτό την παραίτηση Νικοπολίδη, τονίζοντας ότι ο μέχρι και πριν από λίγες ώρες συνεργάτης του θα είναι αυτός που θα κατεβάσει την “Προο” στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής.

Αυτό που μένει, δε, να ξεκαθαρίσει είναι ποιος θα την διαδεχτεί τον Νικοπολίδη στην τεχνική ηγεσία.

Παραιτήθηκε ο Νικοπολίδης

Η ανακοίνωση από την Προοδευτική έχει ως εξής:

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Αντώνη Νικοπολίδη Νεκτάριος Πανταζής θα κοουτσάρει την Προοδευτική στο κρίσιμο αγώνα της Κυριακής στην Ηλιούπολη. Μετά την ξαφνική παραίτηση του Νικοπολίδη τρεις μέρες πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος και ενώ έχει μεσολαβήσει διακοπή περισσότερο από ένα μήνα, οι βυσσινί κοιτάνε μπροστά και να μπουν με νέο αέρα στην διεκδίκηση της παραμονής. Σίγουρος απόντας ο Βασίλης Αγγελόπουλος που είναι τιμωρημένος και οι μόνιμα τραυματίες Φλέσμποργκ και Μαρκοπουλιώτης. Ο τελευταίος δειλά δειλά ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό το καλοκαίρι με τη ρήξη χιαστών έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad