Με “όργια” Γαλανάκη, 6-0 τον Ηρακλή Νεροκούρου

Ηρακλής Νεροκούρου Άρης Σούδας | 13 Νοεμβρίου 2016, 15:47

Με… προσωπικό σόου του Αντώνη Γαλανάκη, ο Άρης Σούδας έφτασε σε μία εύκολη νίκη κόντρα στον Ηρακλή Νεροκούρου, με τον δείκτη του σκορ να σταματάει στο 6-0, στο παιχνίδι που έγινε το πρωί της Κυριακής στην Σούδα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του “λιμανιού” έκανε αποφασιστικό βήμα και ουσιαστικά “αγκάλιασε” με τη νίκη αυτή την είσοδο της στον όμιλο τίτλου.

Ο Γαλανάκης πέτυχε τα πέντε από τα έξι γκολ του Άρη Σούδας σε ένα άκρως εντυπωσιακό ρεκόρ τερμάτων για τον ίδιο! Ο επιθετικός του Άρη ξεκινησε το… σόου μόλις στο 3’ όταν έδωσε σκορ στην αναμέτρηση. Στο 5’ πέτυχε και το 2-0 για τον Άρη και ουσιαστικά από το ξεκίνημα του αγώνα “καθάρισε” την αναμέτρηση.

Ο Γαβαλάς στο 20’ με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε ακόμα ένα τέρμα για την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο για το 3-0, για να έρθει ξανά ο Γαλανάκης και να πετύχει το 4-0 στο 35’.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο για την ομάδα της Σούδας, καθώς με ακόμα δύο γρήγορα γκολ του Γαλανάκη στο 50’ και το 55’, ο Άρης έφτασε στο τελικό 6-0 στο παιχνίδι.

Διαιτητής: Ούτας
Βοηθοί: Βερυκάκης-Μπαταγκιώνη

Άρης Σ. (Γιώργος Κόλτζος): Κουκλάκης, Μπακογιάννης, Τερεράκης, Κεμπάτσι, Δοντσίδης (82’ Μπραουδάκης), Φέζγκα, Γαβαλάς (70’ Θ. Ντακάκης), Αρτσιδάκης (55’ Στρατουδάκης), Καλλιοντζάκης, Γαλανάκης, Βαρδάκης

Ηρακλής Νερ. (Γιάννης Μηνάς): Κελαϊδής, Αμαξόπουλος (55’ Γουνάκης), Μαυροδήμος, Τσούκαλας, Κακαράς, Παπαδάκης (46’ Τσακιρίδης), Μανουσάκης, Μέμα, Αγγέλου, Τ. Αγγελάκης (70’ Καλυκάκης), Μπούτος

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella