Με “καρέ” πήρε το ντέρμπι ο Άρης Βουκολιών

Ασπάλαθος Αρης Βουκολιών | 17 Δεκεμβρίου 2017, 15:22

Με εντυπωσιακό τρόπο ο Άρης Βουκολιών πήρε το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στη Γ' Κατηγορία, μετά τη νίκη του με 4-0 απέναντι στον Ασπάλαθο, για να παραμείνει έτσι στο κόλπο των πρώτων θέσεων.

Ο Άρης αξιοποίησε βέβαια και τις βασικές απουσίες του Ασπαλάθου και ειδικότερα του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, Διονύση Καριμπίδη.

Δύο γρήγορα τέρματα στο πρώτο 25λεπτο έδωσαν από νωρίς σαφές προβάδισμα στον Άρη. Στο 15΄ο Γεωργουσάκης με μονοκόμματο σουτ έκανε το 1-0 και στο 25′ ο Γιανναράκης με πέναλτι που κέρδισε ο Πατελάκης το 2-0.

Ο Πατελάκης έγινε σκόρερ στο 60′ και με σουτ από δύσκολη θέση ουσιαστικά έβαλε τέλος στο ματς (3-0), για να έρθει ακόμα ένα τέρμα πέντε λεπτά μετά με τον ίδιο παίκτη, μετά από κάθετη πάσα του Γιανναράκη, για το 4-0. Στη συνέχεια οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια, το ένα στο 80′ με τον Αλ. Μυφτάρι και το άλλο στο 85′ με τον Γιανναράκη που άγγιξε το χατ τρικ.

Ο Άρης αφιερώνει αυτή τη νίκη στο πρώην πρόεδρο της ομάδας, Αντώνη Τσομπάνογλου που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες.

Άρης Βουκολιών (Κώστας Παρασκάκης): Τσουρουδιακάκης, Δελάκης, Αλ. Μυφτάρι, Ψαρουδάκης, Τσαβαρής (74′ Χαρισάκης)., Αντ. Μυφτάρι (29′ Νταμαδάκης), Μπουρδάκης (70′ Γωνιωτάκης), Γεωργουσάκης (77′ Καστανάκης), Γιανναράκης, Πατελάκης, Μελετάκης

Ασπάλαθος: Ματκάρης, Χλιάρας, Παπαδογιαννάκης, Θεοχαρόπουλος, Βόκας, Καραμούτσος, Νικολάου (75′ Κόκκινος), Τρίγγος, Παππάς, Σπυρόπουλος, Μαντζουνέας

 

Estrella

Rabona ad