Με προβλήματα η προετοιμασία για Κηφισιά

Χανιά | 25 Μαΐου 2023, 15:42

Με προβλήματα εξελίσσεται η προετοιμασία των Χανίων για το παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά.

/Bella Pizza

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, Ιατρούδης, Κόκκινης και Κόλα πραγματοποιούν ατομικό, με το νέο πρόβλημα ν’ αφορά τον Κόλα, ενώ ο Ιμεραλιλάι έχει προσβληθεί από ίωση κι έτσι δεν προπονείται. Μένει να ξεκαθαρίσει λοιπόν το αν οι τέσσερις παίκτες θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Ταουσιάνη για το ματς της Δευτέρας.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς επέστρεψαν σήμερα, Πέμπτη 25 Μαΐου, σε δράση μετά το χθεσινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι προετοιμάζονται για την αναμέτρηση με την Κηφισιά που είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Δευτέρα 29/05 (15:15/ΕΡΤ3) στο Δημοτικό Στάδιο «Ιωάννης Ζηρίνης» στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, passing drill και αγωνιστικά παιχνίδια. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ιατρούδης, Κόκκινης και Κόλα, ενώ δεν συμμετείχε ο Ιμεραλιλάι που έχει προσβληθεί από ίωση.

Επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο, Παρασκευή 25 Μαΐου, το πρωί στις 10:30 στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad