Με πρωταγωνιστή Πατελάκη η πρώτη νίκη | pics

Θησέας Ηρακλής Νεροκούρου | 24 Οκτωβρίου 2020, 19:23

Με πρωταγωνιστή τον Νίκο Πατελάκη, ο Ηρακλής Νεροκούρου έφτασε στην πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα στην Α' κατηγορία, επικρατώντας με 2-0 του Θησέα εντός έδρας.

Ο βραχύσωμος επιθετικός έκρινε την αναμέτρηση στα Νεροκούρου με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν για πάνω από μισή ώρα με λιγότερο παίκτη, λόγω αποβολής του Καλυκάκη στο 55′ με δύο κίτρινες (διαμαρτυρία).

Το πρώτο μέρος δεν είχε σκορ στα Νεροκούρου, όμως το δεύτερο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ηρακλή που ευτύχησε να σκοράρει πολύ γρήγορα με φάουλ του Πατελάκη στο 50′ (1-0).

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις του αγώνα με σουτ (2-0), βάζοντας έτσι την “υπογραφή” του στη νίκη του Ηρακλή.

Ο 15χρονος Παπαδόπουλος ξεκίνησε και πάλι βασικός για τον Ηρακλή

Tσεκρέζι, Σιδέρης υπό των βλέμμα των Γιαννολάρη, Καλυκάκη. Ο τελευταίος ήταν εκείνος που αποβλήθηκε στο ματς

Ο Νικολιουδάκης για τον Θησέα

Ο Μερόλλι υπό την πίεση του Μαθιουδάκη

Μπαμπουνάκης

Μάντζαρης-Εμ. Γκιόκα

Ο Ξυλάκης για τον Ηρακλή, τον μαρκάρει ο Εμ. Γκιόκα του Θησέα

Διαιτητής: Κανελάκης Βοηθοί: Μπαντά – Μισαηλίδης

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Μανώλης Κανελάκης

Hρακλής Νεροκούρου (Σπύρος Γαλάνης): Μάντζιος, Ματζοράκης, Καζέλλης, Κωνσταντουδάκης, Μαθιουδάκης, Ξυλάκης (46′ Λέσι), Μάντζαρης (75′ Σταυρουλάκης), Παπαδόπουλος (60′ Κορωνάκης), Μυριδάκης (20′ λ.τρ. Γιαννολάρης), Πατελάκης, Καλυκάκης

Θησέας (Πέτρος Γιανναράκης): Βροντάκης, Σιδέρης (46′ Αρ. Γκιόκα), Μπολάνης, Νικολιουδάκης, Παλαθούρας, Πενταράκης, Μερόλλι, Μάρκου (80′ Σταφιλίδης), Μπαμπουνάκης (52′ Καραμιχάλης), Εμ. Γκιόκα, Τσεκρέζι (56′ Tσιριβάς)

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad