Η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη πήρε το προβάδισμα στη σειρά των πλέι οφ για την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Α2, κερδίζοντας με άνεση (16-4) το πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή το μεσημέρι στο κολυμβητήριο Χανίων.
Οπως μαρτυρά το τελικό σκορ (16-4), ο ΝΟ Χανίων δεν δυσκολεύτηκε, καθαρίζοντας εύκολα την υπόθεση νίκη και πλέον καλείται να πάρει μία ακόμη, έχοντας την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι που θα ακολουθήσει στον Βόλο την προσεχή Τετάρτη (30/4).
Το παιχνίδι κύλησε με τον ΝΟ Χανίων να επιβάλλει από νωρίς τον ρυθμό του, παίρνοντας προβάδισμα με 8-2 στο ημίχρονο. Η διαφορά συνεχώς άνοιγε, με την ομάδα των Χανίων να φτάνει σε μία ευρεία και άνετη νίκη.
Πρώτοι σκόρερ για τον ΝΟΧ ήταν ο Μαζοκοπάκης με 4 τέρματα, ενώ ακολούθησαν οι Χαραλαμπόπουλος και Τοράκης με 3.
Υπενθυμίζεται ότι ο ΝΟΧ θ’ αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Ηλυσιακό-ΟΦΗ, με την ομάδα του Ηρακλείου να έχει ξεκινήσει νικηφόρα τη σειρά και να έχει επίσης την ευκαιρία την Τετάρτη να καθαρίσει»την πρόκριση, δίνοντας το δεύτερο παιχνίδι στο Ηράκλειο.
Διαιτητές: Μοίραλης – Καζούλης
Οκτάλεπτα: 4-1, 4-1, 3-1, 5-1
ΝΟ Χανίων (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Ζουμπουλιάς 1, Σολογάνης 1, Μαραγκουδάκης, Παππάς, Τοράκης 3, Γιαννόπουλος 2, Ζουζούνης, Χατζάκης 1, Μαζοκοπάκης 4, Χαραλαμπόπουλος 3, Γεωρβασάκης, Κουτρουλάκης, Σκουνάκης, Κόρακας 1
ΟΥΚ Βόλου (Σάκης Πλατανίτης): Βαλτσιώτης, Καψάλης 1, Κανάκης, Γκανάτσιος, Δημητρίου, Κουλουκτσής, Κουφιδάκης, Πετρόπουλος, Ανδρής, Μαλισιόβας 2, Νικολέρης 1, Γλούμης









