Με Παντζιαρά και στη Super League 2 ο Τηλυκράτης

Super League 2 31 Αυγούστου 2023, 22:09

Με τον Ανδρέα Παντζιαρά στην τεχνική ηγεσία θα πορευθεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Τηλυκράτης, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους.

/Bella Pizza

Θα είναι η τρίτη συνεχόμενη και έβδομη συνολικά σεζόν του Παντζιαρά στον πάγκο του Τηλυκράτη. Το δελτίο τύπου αναφέρει σχετικά:

«Η ΠΑΕ Α.Ο. Τηλυκράτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Ανδρέα Παντζιαρά, για την επόμενη σεζόν. Ο Ανδρέας Παντζιαράς θα βρεθεί για τρίτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο στον πάγκο της ομάδας μας και έβδομη συνολικά.

Είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε τον Τηλυκράτη τον Ιούνιο του 2021, στην τρίτη θητεία του, καταφέρνοντας να ανεβάσει την ομάδα στην Super League 2 για πρώτη φορά.

Η περσινή σεζόν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού ο προπονητής μας κατάφερε να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που κοίταζε κάθε αντίπαλο στα μάτια και έπαιρνε αποτελέσματα σε κάθε έδρα.

Ο Τηλυκράτης υπό τις οδηγίες του έφτασε να τερματίσει στην 1η θέση του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και στην 4η θέση στα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών. Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των νέων συνεργατών του προπονητή μας. Η οικογένεια του Τηλυκράτη εύχεται καλή τύχη στον Ανδρέα Παντζιαρά με πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.»

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad