Με Π. Καλαϊτζάκη και στη Ρίγα η Εθνική μπάσκετ

Μπάσκετ 25 Φεβρουαρίου 2023, 17:11

Την αποστολή για τον τελευταίο αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου γνωστοποίησε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ανάμεσα στις (12) επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

KTEO Κρήτης

Η Εθνική ανδρών προπονήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (25/02) στο ΟΑΚΑ και μετά το τέλος της προπόνησης ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανακοίνωσε τους 12 παίκτες που συγκροτούν την αποστολή, η οποία αναχωρεί το πρωί της Κυριακής (26/02) για τη Ρίγα της Λετονίας και τον τελευταίο αγώνα των προκριματικών του FIBA World Cup (27/2, 19:30).

Αυτοί είναι οι: Κώστας Γόντικας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Λευτέρης Μαντζούκας, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραϊτης, Τζορτζ Πάπας, Γιώργος Τανούλης, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Φλιώνης, Μανώλης Χατζηδάκης, Νίκος Χουγκάζ.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί και να υποβληθεί σε εξετάσεις, ο Γιάννης Κουζέλογλου, ο Γιώργος Τσαλμπούρης, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Όμηρος Νετζήπογλου.

Rabona ad