Με… οδηγό Τζανουκάκη έκανε ξανά την “έκπληξη” και στο Κολυμπάρι η Κορωνίδα

Σπάθα Κορωνίς | 25 Μαρτίου 2017, 20:12

Ακόμα μία "έκπληξη" πραγματοποιησε στον όμιλο τίτλου η Κορωνίδα που κατάφερε με το ίδιο σκορ του α' γύρου να νικήσει την Σπάθα (1-2), αυτή την φορά όμως μέσα στο Κολυμπάρι, με οδηγό τον Γιώργο Τζανουκάκη που σημείωσε το νικητήριο γκολ στο 82'.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αυτή είναι η τρίτη νίκη στην τελική φάση για την ομάδα του Παντελή Μπερικάκη, ενώ η Σπάθα χάνει ακόμα περισσότερο έδαφος στην κούρσα της τρίτης θέσης, όπου είναι πλέον στο -6 από τον Μινώταυρο.

Η Κορωνίδα πήρε προβάδισμα στο 20′ με τον Μεσαρχάκη να σκοράρει το 0-1, αποτέλεσμα το οποίο διατηρείται για τον σύλλογο του Βάμου μέχρι και στο 70′.

Σε εκείνο το λεπτό ο Χρυσός προερχόμενος από τον πάγκο για την ομάδα της Σπάθας είναι αυτός που φέρνει κιόλας το ματς στο 1-1, μόλις πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, ο μεγάλος πρωταγωνιστής και φυσικός ηγέτης της Κορωνίδας, Γιώργος Τζανουκάκης είναι αυτός που σκοράρει και δίνει την πολύ μεγάλη νίκη στο 82′ με το 16ο φετινό του τέρμα.                                  

Η Κορωνίδα ευχαριστεί την ομάδα της Σπάθας για την φιλοξενία από το παιχνίδι.

Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Τσαβαρής, Ασκητίδης (65’ λ.τρ. Χρυσός), Κοκολαντωνάκης (75’ Κ. Παπαδάκης), Ζογράφι, Ροδοκανάκης, Μ. Παπαδάκης, Ζανής, Χριστόπουλος, Κοκάκης, Παρέλης, Αλκούρτι

Κορωνίδα (Παντελής Μπερικάκης): Φραγκιαδάκης, Μανουσάκης, Τρούλος, Μαυρογιαννάκης, Αργυρίου, Αννιτσάκης, Κλαπάκης (82′ λ.τρ. Κουγεντάκης), Βαρδάκης (65′ Τσαποσβίλι), Πατσαρίκας (80′ Παπαδογιάννης), Μεσαρχάκης, Τζανουκάκης

ο Δήμος Χανίων την ίδια ημέρα με στόχο την ενίσχυση του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Παιδιών  “Μεγαλόχαρη” συνδιοργανώνει τους αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα “Γιορτή της Άνοιξης”. Οι αγώνες, οι οποίοι προτάθηκαν από τα αθλητικά σωματεία, που δραστηριοποιούνται στους Αγίους Αποστόλους (Αθλητικός Όμιλος Ρακέτας «Άγιοι Απόστολοι», Α.Σ. Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας Χανίων, ΑΠΣ Άνεμος Χανίων, Ακαδημία Νέας Κυδωνίας, Δ.Α.Α.Ο.Χ., Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ, Ιδομενέας), είναι ανοιχτοί για όποιο επιθυμεί να συμμετέχει, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  • Αγώνας Διάθλου (τρέξιμο-ποδήλατο) ενηλίκων και νέων. Ο αγώνας έχει εκκίνηση 9.00 το πρωί στους Αγίους Αποστόλους, οι αποστάσεις είναι: 3.300 μ. Τρέξιμο, 6.600 μ. ποδήλατο και 2.200 μ. Τρέξιμο.

  • Αγώνας Διάθλου (τρέξιμο-ποδήλατο) παιδιών. Ο αγώνας έχει εκκίνηση 9.30 το πρωί στους Αγίους Αποστόλους, οι αποστάσεις είναι για τις ηλικίες 2003-2006: 3.300 μ. ποδήλατο και 2.200 μ. τρέξιμο, για τις ηλικίες 2007-2010: 2.200 μ. ποδήλατο και 1.100 μ. Τρέξιμο.

  • Αγώνες ποδοσφαίρου. Στο γήπεδο ποδοσφαίρου Αγίων αποστόλων με ανοιχτή συμμετοχή για παιδιά Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου, 10.00-13.00.

  • Αγώνες beach-volley. Στα γήπεδα Αγίων Αποστόλων και Χρυσής Ακτής, μικτά τουρνουά ενηλίκων, έναρξη: 9 το πρωί, αγώνες για παιδιά όλων των ηλικιών στις 14.00 στη Χρυσή Ακτή.

  • Αγώνες ξυλορακέτας. Στα γήπεδα Αγίων Αποστόλων, έναρξη 12 το μεσημέρι, τουρνουά για ενήλικες και παιδιά όλων των ηλικιών

Estrella