Με νέο προπονητή στα Χανιά

Αντίπαλοι Α.Ο. Χανιά Κισσαμικού | 24 Δεκεμβρίου 2016, 13:04

Παρότι ο Απόλλων είναι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα ο Δημήτρης Σπανός δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ιστορικής ομάδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η διοίκηση του Απόλλωνα -του πρώτου αντιπάλου του Κισσαμικού το 2017- ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του ΑΟ Χανιά, για τον οποίο εκφράζεται με κολακευτικά λόγια.

Πράγμα που σημαίνει ότι στις 4 Ιανουαρίου για το ματς με τον Κισσαμικό ο Απόλλων θα έρθει με νέο προπονητή στα Χανιά.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Σπανό. Η ΠΑΕ τον ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία και επισημαίνει ότι πρόκειται για έναν προπονητή που κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο με την παρουσία του.

Το ήθος του, η εργατικότητά του και ο επαγγελματισμός του είναι στοιχεία που σπάνια συναντά κάποιος σε έναν προπονητή στη συγκεκριμένη κατηγορία αλλά και στη Super League. Το πάθος του για τη νίκη ακόμα και στα φιλικά παιχνίδια σε συνδυασμό με την μεθοδικότητά του, ο ευγενικός χαρακτήρας του και η μαχητικότητά του, είναι στοιχεία, τα οποία τον καθιστούν μια από τις πιο ολοκληρωμένες προσωπικότητες που έχουν περάσει από τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης.

Του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.

 

Mikel Chania Delivery
xoriatiko
Papantonakis Cards