Με νέα πρόσωπα η αποστολή του Ρεθυμνιακού

Γ' Εθνική 24 Οκτωβρίου 2020, 23:28

Είκοσι ποδοσφαιριστές συγκροτούν την αποστολή του Ρεθυμνιακού για το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη Ρεθύμνου στη Σοχώρα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Χωρίς Καλογεράκη (τραυματίας) και Φράγκο (ανέτοιμος) η αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Παναγιώτης Παπιομίτογλου που εξέτισε την ποινή του και ο Μανώλης Κοσκινάς. Το δελτίο τύπου της Ρεθυμνιώτικης ομάδας αναφέρει σχετικά με το ποιοι αποτελούν την αποστολή, την ολοκλήρωση της προετοιμασίας ενόψει Άρη και το ιατρικό δελτίο:

«Με πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα της Σοχώρας με τον συμπολίτη Άρη Ρεθύμνου, ο Ρεθυμνιακός μας. Οι “κυανόλευκοι” άφησαν πίσω τους την ήττα της Πέμπτης στην Νέα Αλικαρνασσό και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή και με πολύ καλή ψυχολογία δηλώνουν έτοιμοι για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Για την αυριανή αναμέτρηση που γίνεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ο Γιώργος Λυρώνης μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Παναγιώτη Παπιομίτογλου, που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί για την αποβολή του στον αγώνα της πρεμιέρας με την Δαμάστα, όχι όμως και σε εκείνες του Χρήστου Φράγκου που “ταλαιπωρήθηκε” από μια εποχική ίωση και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει κανονικούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα να μην είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά και του τραυματία Νίκου Καλογεράκη.

Στην αποστολή επιστρέφει και ο νεαρός Μανώλης Κοσκινάς συμπληρώνοντας έτσι την 20αδα που θα έχει ο Ρεθυμνιακός στον αγώνα της Σοχώρας και η οποία θα αποτελείται από τους: Κοκκαλά, Νικηφόρο, Μυρθιανό, Γεωργούλη, Μπούσδρα, Πρινιανάκη, Δελήμπαση, Δροσάκη, Χαλκιαδάκη, Αντιασβίλι, Παπιομίτογλου, Ξεπαπαδάκη, Οικονομίκο, Σηφακάκη, Τουρνάκη, Κουδουνάκη, Δασκαλάκη, Μερτίρι, Βρεττό και Κοσκινά

Estrella