Με Μυριοκεφαλιτάκη, Μανιωλουδάκη στη Βουδαπέστη η Εθνική

Πόλο 24 Μαρ 2021, 19:20

Με τη Ρεθυμνιώτισσα πολίστρια Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη και τη Χανιώτισσα Φιλιώ Μανιωλουδάκη στο τεχνικό επιτελείο η αποστολή της Εθνικής γυναικών πόλο που βρίσκεται ήδη στη Βουδαπέστη.

Στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας θα ολοκληρωθεί η προκριματική φάση του World League που δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί πέρυσι λόγω της πανδημίας (covid-19). Στην αποστολή ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τεό Λοράντος, συμπεριέλαβε τις εξής 15 διεθνείς πολίστριες:

Τσουκαλά Χριστίνα, Ελευθεριάδου Νικόλ. Πλευρίτου Μαργαρίτα, Πλευρίτου Ελευθερία, Πλευρίτου Βασιλική, Σταματόπουλου Ιωάννα, Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία, Τριχά Φωτεινή, Τορνάρου Σοφία, Σιούτη Χριστίνα, Κανετίδου Ελένη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Ξενάκη Έλενα, Νίνου Ειρήνη (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Σωτηρέλη Ελένη (ΕΘΝΙΚΟΣ), Φουντωτού Ελευθερία (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ).

Μετέχουν επίσης οι συνεργάτιδες του Ομοσπονδιακού τεχνικού Αντιγόνη Ρουμπέση και Φιλιώ Μανιωλουδάκη, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος, ο γιατρός Κυριάκος Νανούσης και ο μάνατζερ Εθνικών ομάδων Αντώνης Αρώνης (αρχηγός αποστολής).

Εκτός αποστολής έμεινε η τραυματίας (κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού) Μαρία Πάτρα, η οποία αντικαταστάθηκε από την Ελευθερία Φουντωτού. Ιταλία και Γαλλία δεν θα συνεχίσουν στην προκριματική φάση, οπότε οι αγώνες τους με αντίπαλο την Ελλάδα κατακυρώνονται εις βάρος τους με σκορ 5-0.

Συνεπώς η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει για τα προκριματικά μόνο την Ολλανδία (25/03), ενώ θα παίξει και φιλικά παιχνίδια με Ρωσία (24/03), Ουγγαρία (26/03) και την Πανεπιστημιακή ομάδα της Ουγγαρίας (27/03).

karta antonis garden

Rabona ad