Με Μυριοκεφαλιτάκη η προετοιμασία της Εθνικής

Πόλο 22 Οκτ 2020, 17:55

Τετραήμερο καμπ προετοιμασίας θα πραγματοποιήσει από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου η Εθνική γυναικών στο ΕΑΚ Αγίου Κοσμά. Από τις κλήσεις του Τεό Λοράντου δεν θα μπορούσε να λείπει η Ρεθυμνιώτισσα πολίστρια του Ολυμπιακού, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη.

Το νέο καμπ εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής για τη συμμετοχή της στο Προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης (17-24 Ιανουαρίου 2020). Η ενημέρωση της ομοσπονδίας (ΚΟΕ) αναφέρει σχετικά:

«Τετραήμερο καμπ προετοιμασίας (25-28 Οκτωβρίου), πραγματοποιεί η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών, στο ΕΑΚ Αγίου Κοσμά, εν όψει των υποχρεώσεων της στο Προολυμπιακό τουρνουά (17-24 Ιανουαρίου, Τεργέστη). Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε για το πρωί (08.30) της ερχόμενης Κυριακής (25/10) τις εξής πολίστριες:

Διαμαντοπούλου Χρυσή, Σταματοπούλου Ιωάννα,Τσουκαλά Χριστίνα, Ελευθεριάδου Νικολέττα, Πλευρίτου Ελευθερία, Πλευρίτου Μαργαρίτα, Πλευρίτου Βασιλική, Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία, Τριχά Φωτεινή, Σιούτη Χριστίνα (Ολυμπιακός), Ξενάκη Έλενα, Χυδηριώτη Ιωάννα, Νίνου Ειρήνη, Κώτσια Χριστίνα, Πάτρα Μαρία, Κοντονή Ιουλιάννα (ΝΟ Βουλιαγμένης), Αγγελίδη Φοίβη (Νηρέας Χαλανδρίου) και Σωτηρέλη Ελένη (Εθνικός).»

karta antonis garden

Rabona ad