Με Μπανανά και Ράμος κόντρα σε Παναθηναϊκό

Πλατανιάς | 27 Ιανουαρίου 2016, 20:45

Ξεκίνησε στον Πλατανιά η προετοιμασία για το νέο παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί την Κυριακή απέναντι στον Παναθηναϊκό. Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για τον Γιώργο Παράσχο.

Μάλιστα, σε ό,τι αφορά τον Γιάγια Μπανανά που απουσίασε από τον αγώνα με τον Ηρακλή λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο, ακολούθησε την Τετάρτη έντονο ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται από την Πέμπτη να μπει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Να σημειωθεί επίσης ότι με τον Παναθηναϊκό επιστρέφει ο Ράμος, ο οποίος εξέτισε τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Η επίσημη ενημέρωση από την ομάδα του Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

Ξεκίνησε από σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στα Περιβόλια. Η αποστολή του Πλατανιά επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης στην βάση της και μετά την ισοπαλία, αλλά πολύ περισσότερο την καλή εμφάνιση στο Καυτανζόγλειο, στόχος είναι ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αντίπαλο, όπως ο Παναθηναϊκός.

Στο σημερινό πρόγραμμα ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, έριξε το βάρος στις ασκήσεις κατοχής σε μικρούς χώρους, με τους παίκτες που είχαν αγωνιστεί την Δευτέρα να ακολουθούν αρχικά πιο χαλαρούς ρυθμούς και να μπαίνουν πιο δυνατά στη συνέχεια. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδια πέντε εναντίον πέντε.

Ο Μπανανά ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα και από αύριο αναμένεται να μπει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad