Με Μοσκέρα και Μπάκιτς κόντρα σε Αστέρα

ΟΦΗ | 20 Ιανουαρίου 2023, 14:30

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ είναι στη διάθεση του Βάλντας Νταμπράουσκας για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Λιθουανός προπονητής έχει στις επιλογές του τους Χάρολντ Σαντιάγο Μοσκέρα και Μάρκο Μπάκιτς. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Νέιρα, Διαμαντής, καθώς και οι Καμάου, Τσιλιανίδης, Σωτηρίου και οι νεαροί Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ:

Με τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Harold Mosquera και Marko Bakic, να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό (21/1) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, στατικές φάσεις και αγωνιστικό παιχνίδι.

Οι Bruce Kamau και Απόστολος Διαμαντής (τιμωρημένος) προπονήθηκαν κανονικά, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι παραπάνω έμειναν εκτός αποστολής, όπως οι Juan Neira, Δημήτρης Σωτηρίου, Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Μανδάς, Stevens, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Yohou, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Diousse, Toral, Perea, Mellado, Bakic, Dju, Guerrero, Dicko, Mosquera, Bifouma.

 

Estrella
10 years theatro
Chania cash
KTEO Κρήτης
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack

Rabona ad