Με μία απουσία το Αιγάλεω κόντρα σε ΟΦΙ

Super League 2 5 Νοεμβρίου 2022, 14:27

Το Αιγάλεω παρουσιάζεται έτοιμο να υποδεχθεί τον ΟΦ Ιεράπετρας, την Κυριακή (06/11, 15:00) στο "Στ. Μαυροθαλασσίτης", για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

/Bella Pizza

Η μοναδική απουσία για τον Θωμά Γράφα είναι ο Μιχάλης Παπανικόλας, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό.

Η ενημέρωση του “Σίτι” είναι η εξής:

Έτοιμο για την πρεμιέρα το City

Με πρωινή προπόνηση στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2, απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας (06/11-15:00).

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε μικρούς χώρους και στατικές φάσεις, με τους «κυανόλευκους» να δηλώνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι για τη νίκη που θα χαρίσει βαθμούς, αλλά και ψυχολογία για τη συνέχεια.

Μοναδική απουσία για την ομάδα μας θα είναι ο τιμωρημένος Μιχάλης Παπανικόλας, ο οποίος δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Η «κυανόλευκη» αποστολή

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Θωμάς Γράφας ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές της «κυανόλευκης» αποστολής για αγώνα κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας. Αυτοί είναι οι : Βλαχομήτρος, Βλάχος, Δημούτσος, Κολλάς, Μπαστιάνος, Μπούσης, Νικολακόπουλος, Παλτόγλου, Πατρινός, Πεχλιβανόπουλος, Πιαστόπουλος, Πολυχρόνης, Σικαλιάς, Σκαφίδας, Σκεντεράι, Σταματάκης, Τσιλιγκίρης, Τσίτσαρης και Φουρλάνος.

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad