Με μεγάλα προβλήματα ξεκίνησε για ΑΕΚ

Πλατανιάς | 21 Νοεμβρίου 2016, 16:38

Με προβλήματα ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας η προετοιμασία στον Πλατανιά για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Μάλιστα, τα προβλήματα είναι αρκετά, με συνέπεια να δημιουργείται προβληματισμός για το πώς θα παρουσιαστούν οι "ερυθρόλευκοι" στο ΟΑΚΑ το Σάββατο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, οι Μπανανά και Γιακουμάκης κρίνονται αμφίβολοι αυτή τη στιγμή για το αν θα βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου, καθώς ο Καμερουνέζος στόπερ αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ο 22χρονος επιθετικός υποφέρει από οσφυαλγία. Ακόμα βέβαια είναι αρκετά νωρίς για να γραφτεί κάτι με σιγουριά για το αν οι δύο παίκτες θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά σίγουρα η εβδομάδα δεν ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς.

Επίσης, ο Βάντερσον, έλαβε μεν μέρος στο πρόγραμμα αλλά στη συνέχεια εγκατέλειψε, καθώς οι πόνοι που αισθάνεται από την περασμένη εβδομάδα στη μέση δεν έχουν υποχωρήσει… Ο Βάντερσον ο οποίος λογικά υπολογίζεται κανονικά και η τιμωρία του θα “σβήσει” στο ματς με τον Ολυμπιακό, όταν θα γίνει. 

Τα προβλήματα όμως για τον Πλατανιά δεν σταματούν σε αυτό το σημείο, αφού πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Ηλιάδης που έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Από την άλλη, οι παίκτες που ήταν τραυματίες τις προηγούμενες μέρες, Ντεβέσα και Τσουράκης, προπονήθηκαν κανονικά τη Δευτέρα κι έχουν επανέλθει στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου. 

Estrella