Με Μαθιουλάκη στο κρίσιμο ΔΣ της Λίγκας

Πλατανιάς | 23 Αυγ 2016, 11:04

Ο Μανώλης Μαθιουλάκης θα εκπροσωπήσει την ΠΑΕ Πλατανιάς στο σημερινό, κρίσιμο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ το οποίο αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το πρωτάθλημα μοιάζει με… μπαρούτι έτοιμο να εκραγεί και η σημερινή συνάντηση των προέδρων και γενικώς των ανθρώπων των ΠΑΕ αναμένεται να δώσει μια σαφέστατη εικόνα για το πού βρίσκεται η κατάσταση. Ουσιαστικά, όλα αυτή τη στιγμή είναι στον “αέρα”, καθώς η έναρξη του πρωταθλήματος έχει αναβληθεί, τα έσοδα των ΠΑΕ κινδυνεύουν να υποστούν “μαχαίρι”, οι δε ομάδες μεταξύ τους διαφωνούν σχεδόν για τα… πάντα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα λοιπόν, οι ομάδες συνεδριάζουν, με κοινό παρανομαστή το ελληνικό ποδόσφαιρο, την έναρξη της Σούπερ Λιγκ και την ομαλή γενικώς διεξαγωγή της διοργάνωσης…

Από την πλευρά του ο Πλατανιάς έχει δημοσιοποιήσει τη θέση του με την επιστολή που έστειλε στο Συνεταιρισμό ο κ. Μαθιουλάκης και ο οποίος έχει ταχθεί υπέρ του άμεσου ορισμού νέου προέδρου στη Λίγκα, θέμα που τουλάχιστον επισήμως δεν υπάρχει στην ατζέντα… Αντίθετα, αυτό που επιδιώκεται να συζητηθεί πρώτα είναι το θέμα των τηλεοπτικών, με την προειδοποίηση εξάλλου της NOVA ότι δεν θα το αφήσει να περάσει “έτσι” η ματαίωση της προγραμματισμένης έναρξης του πρωταθλήματος.

Το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ έχει ώρα έναρξης τις 2.30μ.μ..

Estrella
Auto KCS

Rabona ad