Με Μανταδάκη-Γιανναράκη πέρασε και από το Φραγκοκάστελο

Δάφνη | 2 Φεβρουαρίου 2020, 21:08

Η Δάφνη είχε πρωταγωνιστές και στο Φραγκοκάστελο τους Γιανναράκη, Μανταδάκη οι οποίοι την οδήγησαν σε μία ακόμα νίκη, αυτή τη φορά με σκορ 3-1 επί των Σφακίων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η Δάφνη καθάρισε ουσιαστικά την αναμέτρηση από το πρώτο μέρος αφού προηγήθηκε με 0-3 χάρη σε δύο γκολ του Μανταδάκη και ακόμα ένα του Γιανναράκη.

Ο Γιανναράκης άνοιξε αρχικά το σκορ στο 22′, ενώ τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Μανταδάκης που σκόραρε το 0-2 στο 36′ με ατομική ενέργεια. Με ένα ακόμα δικό του γκολ στο 45′ από πάσα ξανά του Γιανναράκη, έκανε πριν το ημίχρονο το 0-3.

Ο Βούρβαχης μείωσε στο 58′ για τα Σφακιά σε 1-3 ωστόσο στην επόμενη μισή ώρα που ακολούθησε δεν άλλαξε κάτι.

Η Δάφνη ανέβηκε εκ νέου έτσι στη 2η θέση, έναν βαθμό πίσω από τον Νέο Κισσαμικό που προπορεύεται τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Διαιτητής: Κατσαρός
Βοηθοί: Μαραγκάκης-Σακελλαρίδης

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Σφηνιαδάκης, Μανουσέλης, Μιχ. Δεληγιαννάκης, Σ. Τζωρτζάκης, Ι. Δουρουντάκης, Μαν. Δουρουντάκης (65′ Σοφούλης), Μπολιώτης (46′ Καγιαδάκης), Μπαϊλάκης, Γλεντούσης, Δουρουντούς (75′ Βοτζάκης), Βούρβαχης

Δάφνη: Μαν. Μοχλάκης, Κοκολάκης, Α. Αποστολάκης, Συγγελάκης, Γ. Μοχλάκης, Κοκκινάκης, Τσίκο (72′ Ε. Μοχλάκης), Μαν. Αποστολάκης (52′ Β. Κοκκινάκης), Γιανναράκης, Μανταδάκης (89′ Μπραουδάκης), Π. Κοκολάκης

 

 

Estrella

Papantonakis Cards