Με Μάναλη (0-1) τα Χανιά κέρδισαν στην Καλλιθέα

Χανιά | 26 Φεβρουαρίου 2023, 17:50

Στο πρωτάθλημα μπορεί να μην τα κατάφεραν, στο φιλικό ωστόσο τα Χανιά μπόρεσαν να επιβληθούν της Καλλιθέας με σκορ 1-0. Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο Γιώργος Μάναλης στο 5ο λεπτό.

/Bella Pizza

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι συνέβη κάτι πραγματικά σπάνιο, καθώς στο 62ο λεπτό ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι που δεν υπήρχε υπέρ της Καλλιθέας με αποτέλεσμα ο Ματίγια σε μια έκρηξη FairPlay να το εκτελέσει με πάσα προς τον Κατσιμήτρο!

Τα Χανιά εκτός από το γκολ ήταν και δοκάρι στο 43ο λεπτό με τον Μπουτσάκη, δείχνοντας με την εμφάνισή τους ότι είναι σε μια καλή κατάσταση εν όψει της πιθανής επανέναρξης την επόμενη εβδομάδα του πρωταθλήματος της Super League 2.

Το φιλικό ήταν υψηλής έντασης, πολύ ανταγωνιστικό και με δυνατές μονομαχίες, με τους προπονητές των δυο αντιπάλων να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών τους. Τα Χανιά είχαν τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ενώ ανταποκρίθηκαν πολύ καλά και στο β’ μέρος παρά τις πολλές αλλαγές.

Χανιά (Στ. Λαμπράκης – Ν. Μαναρώλης):  Κατσιμήτρος, Ιμεραλιλάι, Ρότσα, Μπάτζιος, Γιαμπερέ, Καμαρά, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Μπουρσέλης, Μανουσάκης, Μάναλης

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Σέχου, Σαρρής, Σερβιλάκης, Κατσούρι, Λεμονής, Ζέκχοφ, Ιατρούδης και Βόρφι.

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad