Με λύση… ανάγκης στην κορυφή της επίθεσης ο Άρης Σούδας

Άρης Σούδας | 19 Οκτωβρίου 2017, 14:47

Αήττητος στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος παραμένει ο Άρης Σούδας που δεν έχει δεχτεί γκολ με πιο πρόσφατο το ντέρμπι με τον Πανακρωτηριακό (0-0) την περασμένη αγωνιστική.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πλεόν ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών με τις δύο ομάδες να απέχουν τρεις βαθμούς (17 ο Ποσειδών και 14 ο Άρης) με τον Άρη να θέλει τη νίκη μετά από δύο συνεχόμενες “λευκές” ισοπαλίες.

Ο Γιώργος Κόλτζος θα έχει μία πολύ σημαντική λύση στα χέρια του για το συγκεκριμένο παιχνίδι με την επιστροφή του Μανώλη Λίκα ο οποίος ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της στρατιωτικής του θητείας και πήρε μέρος στις προπονήσεις από την αρχή της εβδομάδας.

Παρελθόν αποτελεί ο Αράπη που αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ απών θα είναι και ο Γαλανάκης που λείπει στο εξωτερικό, έτσι ο Άρης θα πάει πιθανότατα με λύση ανάγκης στην κορυφή της επίθεσης με τον Μιχαλόπουλο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να βρεθεί εκεί.

Ανέτοιμος παραμένει ο Δ. Τερεράκης, ενώ επιστρέφει για πρώτη φορά ο Βολάνης. Απών και σε αυτό το ματς ο Στανιός που έχει υποχρεώσεις επίσης στο εξωτερικό.

Estrella