Με Λυχναρά η συνάντηση με Μπένετ

Super League 2 5 Ιανουαρίου 2023, 15:38

Αντιπροσωπεία της SL2 συναντήθηκε με τον επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ Στιβ Μπένετ και τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης/Ανάπτυξης της διαιτησίας Σταύρο Μάνταλο.

/Bella Pizza

Η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία εκπροσωπήθηκε στη συνάντηση από τον πρόεδρο της SL2 Λεωνίδα Λεουτσάκο αλλά και τρία μέλη της Επιτροπής που όρισε το Δ.Σ., τους Νταβέλη, Παπακωνσταντίνου και τον νομικό σύμβουλο και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Χανιά Αρη Λυχναρά.

Σύμφωνα με τη SL2 οι δύο πλευρές «συζήτησαν θέματα που αφορούν στη συνεργασία τους ενώ δεσμεύτηκαν τόσο για τακτική επικοινωνία αλλά κυρίως για δράσεις που θα βοηθήσουν στην βελτίωση της απόδοσης των Αξιωματούχων Διαιτησίας που ορίζονται στο Πρωτάθλημα της Super League 2 και θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω».

Αναλυτικά η ενημέρωση της SL2 είναι η εξής:

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Super League 2 κ. Λεωνίδα Λεουτσάκου και της επιτροπής που όρισε το Δ.Σ.(κ.κ. Νταβέλη /Α.Ε.Λ., Παπακωνσταντίνου /Νίκη Βόλου και Λυχναρά /Χανιά) με τον Επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Στιβ Μπένετ και τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης /Ανάπτυξης  της Διαιτησίας κ. Σταύρο Μάνταλο.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν θέματα που αφορούν στη συνεργασία τους ενώ δεσμεύτηκαν τόσο για τακτική επικοινωνία αλλά κυρίως για δράσεις που θα βοηθήσουν στην βελτίωση της απόδοσης των Αξιωματούχων Διαιτησίας που ορίζονται στο Πρωτάθλημα της Super League 2 και θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

Ο κύριος Μπένετ παράλληλα αποδέχτηκε πρόσκληση του κ. Λεουτσάκου για να παρευρεθεί σε προσεχές Δ.Σ. της SL2.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν στο αυστηρότερο πλαίσιο πειθαρχικών ποινών σε περιπτώσεις εσφαλμένων διαιτητικών αποφάσεων, στην προσπάθεια μείωσης του κόστους των εξοδολογίων  που αφορούν στις μετακινήσεις των διαιτητικών ομάδων, στην προάσπιση των αρχών του «ευ αγωνίζεσθαι» (Fair Play)  αλλά και στην περαιτέρω εκπαίδευση των ΠΑΕ της Super League 2 από την ΚΕΔ/ΕΠΟ αναφορικά με τους «Κανόνες του Παιχνιδιού». 

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad