Με Λαζαρίδη στην τεχνική ηγεσία

Δάφνη | 21 Ιουνίου 2017, 11:38

Με τον Τάκη Λαζαρίδη στην τεχνική ηγεσία θα πορευτεί τη νέα σεζόν η Δάφνη, η οποία "κυνήγησε" μέχρι τέλους την άνοδο στην Α’ Κατηγορία, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 39χρονος προπονητής την περασμένη σεζόν ήταν στην Ακαδημία του Τιτάνα, ενώ έχει εργαστεί σε Ίκαρο Μουρνιών, Ασπίδα, Ιωνία και Τιτάνα.

Για την περαιτέρω στελέχωση του τεχνικού επιτελείου η ομάδα από τον Εμπρόσνερο ήρθε σε συμφωνία και με τον γυμναστή Δημήτρη Δασκαλάκη, που μέχρι πρότινος ήταν στο τιμ της Κορωνίδας.

Η ανακοίνωση της Δάφνης αναφέρει τα εξής:

Τον Κώστα Λαζαρίδη επέλεξε για την προσεχή αγωνιστική χρονιά η ομάδα της Δάφνης Αποκορώνου. Στο προπονητικό τιμ της ομάδας εντάσσεται και ο καταξιωμένος γυμναστής Δημήτρης Δασκαλάκης που πέρυσι προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Κορωνίδα. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και τους ευχόμαστε μία καλή και δημιουργική σεζόν.

Το Δ.Σ. της Δάφνης ευχαριστεί τον απερχόμενο προπονητή Σταύρο Καλαϊτζιδάκη για την πολύ καλή πορεία με την ομάδα μας και του εύχεται πάντα υγεία και προσωπικές επιτυχίες. Επίσης ευχαριστούμε τον Θεμιστοκλή Νικολακάκη που βοήθησε την ομάδα μας στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.

 

Estrella

Papantonakis Cards