Με Λαζαρίδη, Ούμπιδες και Μπρίτο η επανεκκίνηση του Ατρομήτου

Super League 1 9 Ιουνίου 2021, 19:04

Οι 736 συμμετοχές των Εντουάρντο Μπρίτο, Χαβιέ Ούμπιδες και Νίκου Λαζαρίδη και η νέα σελίδα που επιχειρεί να ανοίξει ο Ατρόμητος.

Οι τρεις παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές συνυπάρχουν ξανά στον Ατρόμητο και η Περιστεριώτικη ΠΑΕ ετοίμασε ένα αφιέρωμα για το γεγονός:

«Για άλλους είναι μία νέα αρχή, για άλλους μία επανεκκίνηση. Το δεδομένο είναι ότι ο Ατρόμητος αποφάσισε το φετινό καλοκαίρι να γυρίσει σελίδα, ώστε να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών που αποτελεί τον… κανόνα τα τελευταία 16 χρόνια.

Σε αυτή τη διαδικασία του “restart”, δεν θα μπορούσε να μην υπάρξει συστράτευση δυνάμεων από προσωπικότητες που έχουν γράψει τη δική τους πορεία, συμβάλλοντας στις επιτυχίες της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.

Ο Εντουάρντο Μπρίτο αποδεχόμενος χωρίς δεύτερη σκέψη το κάλεσμα του Ατρόμητου, αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για να επιστρέψει στο σπίτι του. Ο δικός μας “Εντου”, που δεν δίστασε να αγωνιστεί το 2008 στη Β’ Εθνική με το “Αστέρι”, αποτελεί τον νέο Team Manager του Ατρόμητου και είναι ξανά κάτοικος Περιστερίου, έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Ο Ελληνοβραζιλιάνος -πια- Έντου Μπρίτο έχει στο ενεργητικό του με τη φανέλα της ομάδας μας 287 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (214 στη Super League, 30 στη B’ Εθνική, 34 στο Κύπελλο Ελλάδας, 9 στο Europa League) και είναι πρώτος στη συγκεκριμένη λίστα, ενώ έχει και 39 γκολ (20 στη Super League, 14 στη Β’ Εθνική και 5 στο Κύπελλο Ελλάδας).

Το σημαντικό είναι ότι στην οικογένεια του Ατρόμητου θα βρει δύο καλούς γνωστούς του, αφού ο Χαβιέ Ούμπιδες που επίσης σλοκλήρωσε την καριέρα του και ο Νίκος Λαζαρίδης θα είναι κανονικά παρόντες σε αυτό το νέο ξεκίνημα, με τους τρεις να έχουν συνυπάρξει για τέσσερα χρόνια, από το 2013 έως το 2017.

Ο “Ούμπι” που έπιασε… Περιστέρι το 2013 και εξελίχθηκε σε μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες του συλλόγου, αποτελεί εδώ και μερικές μέρες τον Συντονιστή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, γνωρίζοντας πολύ καλά τις απαιτήσεις που φέρει το όνομα του Ατρόμητου. Έχοντας στο βιογραφικό του 278 συμμετοχές (228 στη Super League, 39 στο Κύπελλο Ελλάδας, 11 στο Europa League και 29 γκολ), αποτελεί ακόμα και εκτός αγωνιστικού χώρου ένα “όπλο” για το μέλλον της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά στον Νίκο Λαζαρίδη, έχοντας πλέον ρόλο στις Ακαδημίες του Συλλόγου, συμπληρώνει συνολικά 8 χρόνια στην ομάδα, αφού με το που ολοκλήρωσε την καριέρα του, παρέμεινε και παραμένει στα ενδότερα του Συλλόγου. Συνολικά με τον Ατρόμητο έχει 171 συμμετοχές (140 στο πρωτάθλημα, 21 στο Κύπελλο και 10 στο Europa League) ενώ έχει και 11 γκολ (9 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο).»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad