Με Λάππα το 5ο σεμινάριο των προπονητών

ΟΦΗ | 4 Δεκεμβρίου 2020, 19:57

Πραγματοποιήθηκε το πέμπτο επιμορφωτικό διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου. Ομιλητής ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ευάγγελος Λάππας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη (02/12) και το βασικό θέμα, το οποίο ανέλυσε ο Λάππας, ήταν “Προφίλ και προγραμματισμός του Τερματοφύλακα”.

Τη διοργάνωση των διαδικτυακών σεμιναρίων ανέλαβε η Πανελλήνια Ένωση ο Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.) σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Προπονητών Ποδοσφαίρου όλης της Ελλάδος.

5ο επιμορφωτικό διαδικτυακό σεμινάριο
Διοργανωτής: Π.Ε.Π.Π.
Ομιλητής: Ευάγγελος Λάππας (Προπονητής Τερματοφυλάκων ΠΑΕ ΟΦΗ)
Θέμα: Προφίλ και προγραμματισμός του Τερματοφύλακα

Ο Βαγγέλης Λάππας γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου 1975 στην Αθήνα. Είναι κάτοχος διπλωμάτων της UEFA Α και AFC-GK Level 1.

Έχει παρακολουθήσει πολλά διεθνή εκπαιδευτικά σεμινάρια και έχει συμμετάσχει τα τελευταία χρόνια ως ομιλητής σε σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επίσης έχει διοργανώσει προσωπικά πολλά σεμινάρια γύρω από προπόνηση τερματοφυλάκων.

Προϋπηρεσία: Ακαδημία Αμφιάλλης, Αέτος Κορυδαλλού, Πέραμα, Μοσχάτο, Προοδευτική, Πανελευσινιακός, Χαϊδάρι, Φωστήρας.

Το 2010 πήγε στην Ακαδημία Παναθηναϊκού και στη συνέχεια την περίοδο 2015-16 ήταν προπονητής τερματοφυλάκων της 1ης ομάδας του Παναθηναϊκού.

Τις περιόδους 2016-18, ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων στην Al Dhafra FC στο Άμπου Ντάμπι και στη συνέχεια επικεφαλής προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Το 2019 ανέλαβε το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ.

Estrella
Papantonakis Cards