Με Κυδωνάκη στο Ευρωπαϊκό η Εθνική καράτε

Πολεμικές Τέχνες | 15 Απρ 2021, 21:06

Την αποστολή των αθλητών που θα λάβουν μέρος στο 56ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καράτε Ανδρών - Γυναικών ανακοίνωσε η ομοσπονδία. Ανάμεσά τους και η Κέλλυ Κυδωνάκη.

Η εικοσάχρονη Ηρακλειώτισσα αθλήτρια είναι ένα από τα 14 μέλη της αποστολής (8 αθλητές και 6 αθλήτριες). Η διοργάνωση θα λάβει χώρα από τις 19 έως τις 23 Μαΐου στο Πόρετς της Κροατίας.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας (ΕΛΟΚ) αναφέρει σχετικά:

«Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) στην συνεδρίαση του της 10/04/2021 αποφάσισε την μετάβαση της Εθνικής Ομάδας Καράτε Ανδρών – Γυναικών, τριών ομοσπονδιακών Εθνικών προπονητών και ενός διεθνούς διαιτητή στο Πόρετς της Κροατίας προκειμένου να συμμετάσχουν στο 56ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε (EKF) για τις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών που θα διεξαχθεί από 19/05/2021 έως 23/05/2021.

Η συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας Ανδρών-Γυναικών για το προσεχές Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανακοινώνεται σήμερα και η επιλογή των αθλητών – τριών που θα στελεχώσουν την αποστολή έγινε σύμφωνα με την απόφαση της Τεχνικής Επιτροπής που ελήφθη σε συνεργασία με τους 2 ομοσπονδιακούς προπονητές κκ Ν. Ξένο και Φ. Λεκκάκο.

Οι κατωτέρω επιλεγέντες καλούνται να επικοινωνήσουν με τους ομοσπονδιακούς προπονητές για τις λεπτομέρειες της αποστολής:

➩ ΞΕΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΡΧΟΝΤΙΑ Female Kata (Γ)
➩ ΚΑΒΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Female Kumite (Γ) -55κ.
➩ ΣΤΟΛΗ ΜΑΡΙΑ Female Kumite (Γ) -61κ.
➩ ΠΑΝΕΤΣΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Female Kumite (Γ) -68κ.
➩ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ Female Kumite (Γ) +68κ.
➩ ΚΑΨΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Male Kata (A)
➩ ΞΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Male Kumite (A) -60κ.
➩ ΞΕΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Male Kumite (A) -67κ.
➩ ΛΙΤΟΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ Male Kumite (A) -75κ.
➩ ΤΖΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Male Kumite (A) -84κ.
➩ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Male Kumite (A) +84κ.
➩ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Team Kumite Male
➩ ΣΕΡΕΜΕΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Team Kumite Male
➩ ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Team Kumite Male
➩ ΚΥΔΩΝΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Team Kumite Female

Την αποστολή της Εθνικής Ομάδας στο 56ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε (Α / Γ) (ΕKF) στο Πόρετς της Κροατίας θα συνοδεύουν οι κάτωθι:

Ομοσπονδιακοί Εθνικοί Προπονητές:
➩ ΞΕΝΟΣ Νεκτάριος
➩ ΛΕΚΚΑΚΟΣ Νεόφυτος
➩ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ Μάξιμος

Διεθνείς Διαιτητές: ΓΚΟΡΕΖΗΣ Παναγιώτης

Αρχηγός αποστολής θα είναι ο κος Νικόλαος Σιαψάλης, μέλος ΔΣ ΕΛΟΚ

Τα έξοδα μετάβασης, διαμονής και σίτισης όλων των αθλητών – τριών, των προπονητών του διαιτητή και του Αρχηγού αποστολής θα καλυφθούν εξ’ ολοκλήρου από τα ίδια έσοδα της ΕΛΟΚ, από το ταμείο που έχει συγκεντρώσει η ΕΛΟΚ με τόσες οικονομίες που έχει κάνει τα τελευταία 4 χρόνια, και συνεπώς η μετάβαση και η διαμονή τους θα γίνει αδαπάνως για το Ελληνικό δημόσιο.»

karta antonis garden

Rabona ad