Με Κουλιεράκη κόντρα σε Μάλτα και Ουγγαρία η Εθνική

Εκτός συνόρων | 10 Νοεμβρίου 2022, 20:18

Η κλήση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Εθνική στα μέσα Σεπτεμβρίου θα έχει και συνέχεια καθώς ο νεαρός Χανιώτης κεντρικός αμυντικός βρίσκεται εκ νέου στις κλήσεις του Γουστάβο Πογέτ!

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κουλιεράκης κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών στις 19 Σεπτεμβρίου για να καλύψει το κενό του (τραυματία) Γιώργου Τζαβέλλα στα παιχνίδια με την Κύπρο και τη Βόρεια Ιρλανδία για το Nations League.

Ο Χανιώτης στόπερ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στα δύο προαναφερθέντα παιχνίδια για να καταγράψει την παρθενική του συμμετοχή, κάτι που είναι πιθανό να γίνει τώρα σε κάποιο από τα δύο προσεχή φιλικά ματς με το “ασφαλές περιβάλλον” που προσφέρει ένα φιλικό παιχνίδι.

Είκοσι πέντε ποδοσφαιριστές περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του ομοσπονδιακού τεχνικού για τις φιλικές αναμετρήσεις της Εθνικής ομάδας με την Μάλτα (Βαλέτα, 17 Νοεμβρίου) και την Ουγγαρία (Βουδαπέστη, 20 Νοεμβρίου).

Το Κρητικό στοιχείο στις κλήσεις της Εθνικής δεν περιορίζεται στον Κουλιεράκη, καθώς στην αποστολή απαντάμε και τα ονόματα του Ανδρέα Μπουχαλάκη και του Γιάννη Παπανικολάου. Στον αντίποδα εκτός έμεινε ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Αναλυτικότερα οι ποδοσφαιριστές που επελέγησαν από τον Γουστάβο Πογέτ είναι οι:

Πασχαλάκης, Μπάρκας, Αθανασιάδης, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κώτσιρας, Ρότα, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Δουβίκας, Φούντας, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας.

Rabona ad