Με Κόλα στο Πράβετς ο Απόλλων

Super League 1 11 Ιουλίου 2021, 15:15

Την εμπειρία του βασικού σταδίου προετοιμασίας με ομάδα Super League θα βιώσει ο Αγγελος Κόλα.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του ΣΥΝΚΑ (και πρώτος σκόρερ μαζί με τον Καϊμακαμούδη του 10ου ομίλου της Γ’ Εθνικής) θα συνεχίσει να “τσεκάρεται” από τον Γιάννη Πετράκη, για το ενδεχόμενο να κάνει το τεράστιο άλμα στην καριέρα του.

Τα πρώτα δείγματα γραφής του Κόλα είναι πολύ καλά και μάλιστα σκόραρε στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας με τον Ιωνικό. Παρότι ο Απόλλων ανακοίνωσε την αποστολή για το Πράβετς της Βουλγαρίας και δεν αναφέρει το όνομά του θα δώσει κανονικά το «παρών» στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της αθηναϊκής ομάδας.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι ούτε στο φιλικό με τον Ιωνικό ανέφερε το όνομά του και απλά σημειώθηκε στο δελτίο Τύπου ότι το ένα γκολ το πέτυχε υπό δοκιμή  παίκτης.

Η αναφορά για την αποστολή, στην οποία φυσικά συμπεριλαμβάνεται και ο Χανιώτης αμυντικός Αντώνης Ντεντάκης, από πλευράς Απόλλωνα είναι η εξής:

Αναχωρεί αύριο Δευτέρα, 12/7/2021, η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για το Πράβετς της Βουλγαρίας. Εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. 

Ο Γιάννης Πετράκης παίρνει μαζί του τους Κότσαρη, Βέρχουλστ, Κυρίτση, Ντομίνγκες, Λισγάρα, Ραΐλι, Βιτλή, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδη, Ντεντάκη, Σλίβκα, Φατιόν, Κραγιόπουλο, Παπαγεωργίου, Τσιλούλη, Παμλίδη, Ντάουντα, Μουστάκα, Γιαννάκη, Δούμα, Γκούφα.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad