Με κάθε επισημότητα…

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 28 Ιουλ 2016, 2:10

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ξεκίνησε προετοιμασία την περασμένη Δευτέρα (25/7), ωστόσο η επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, την Τετάρτη (27/7).

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το “παρών” έδωσαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες που αποτελούν το ρόστερ, πλην του γκολκίπερ Κώστα Βλαχάκη που απουσιάζει λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεών του. Παρών και ο Χρήστος Παληγεώργος, από τα σημαντικότερα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού.

proti episimi 1

proti episimi 3

Η προπόνηση πήρε την επισημότητα που της άρμοζε αφού πραγματοποιήθηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός πριν την έναρξη αυτής.

proti episimi 2

Η ενημέρωση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ:

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και τις ευχές του «γουρλή», όπως αποδείχθηκε πέρυσι, πατέρα Παύλου, ξεκίνησε και επίσημα η νέα σεζόν για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, παρουσία και των ομάδων Νέων και Παίδων.

Παρόντες ήταν και οι εννέα ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν, ενώ απόντες ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Μπακόπουλος (επιστρέφει την Πέμπτη), καθώς και ο τερματοφύλακας Κώστας Βλαχάκης, ο οποίος παρουσιάζεται για τη στρατιωτική του θητεία.

Ο Γιάννης Κατσούλης μίλησε σε όλους τους παίκτες στο κέντρο του γηπέδου και ακολούθησε προπόνηση με ασκήσεις με μπάλα, αλλά και οικογενειακό δίτερμα.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την παρουσίαση της ομάδας στις 10 Αυγούστου, στο Cabanα Mare στην Αγία Μαρίνα.

Η τιμή της πρόσκλησης καθορίστηκε στα 10 ευρώ με ένα ποτό.

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad