Με Κασμερίδη στο Ηράκλειο το 2ο Παγκρήτιο Camp Τ/Φ

Ποδόσφαιρο 31 Μαρτίου 2023, 17:40

Έναν… δυνατό συμπαίκτη απέκτησε η GK Goalkeeper Academy για το 2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων, όσον αφορά τον "σταθμό" του Ηρακλείου.

Συνδιοργανωτής στο Ηράκλειο (9-11 Ιουνίου) θα είναι ο παλαίμαχος διεθνής με την Εθνική Ελπίδων τερματοφύλακας και νυν προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας του ΟΦΗ, Αλέξανδρος Κασμερίδης.

Η ανακοίνωση της GK Goalkeeper Academy:

Συνδιοργανωτής του 2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων στο Ηράκλειο ο Αλέξανδρος Κασμερίδης!

Έναν σπουδαίο ”συμπαίκτη” αποκτά η GK Goalkeeper Academy στη διοργάνωση του 2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων, καθώς στη “στάση” του Camp στο Ηράκλειο (9-11 Ιουνίου) συνδιοργανωτής θα είναι ο Αλέξανδρος Κασμερίδης!

Ο νυν προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας του ΟΦΗ και παλιά δόξα της ομάδας ενώνει τις δυνάμεις του με την GK Goalkeeper Academy. Στόχος τους είναι να παράσχουν στους νεαρούς τερματοφύλακες και στους προπονητές, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στο μεγάλο event του Ηρακλείου, την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση, καθοδήγηση και αξιολόγηση.

Αυτό θα γίνει μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις και τα σεμινάρια, όπου θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την εξειδικευμένη προπόνηση των τερματοφυλάκων.

Παράλληλα, με την παρουσία του Αλέξανδρου Κασμερίδη, αθλητές και προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να ακούνε καθημερινά τις πολύτιμες συμβουλές ενός goalkeeper ο οποίος αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έρχονται κι άλλες μεγάλες εκπλήξεις…

Ο Αλ. Κασμερίδης δεν θα είναι το μοναδικό σημαντικό όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου στο 2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων, το οποίο έρχεται φέτος να ”ενώσει” όλους τους τερματοφύλακες της Κρήτης (με Camp και στους 4 Νομούς), προκειμένου να τούς προσφέρει γνώσεις, ψυχαγωγία, αλλά και την ευκαιρία να αξιολογηθούν από ομάδες του εξωτερικού.

Ο Επικεφαλής της GK Goalkeeper Academy, Κώστας Γύπαρης, και οι συνεργάτες του ετοιμάζουν κι άλλες μεγάλες εκπλήξεις από πλευράς ονομάτων, που θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα και αφορούν όλες τις στάσεις του Camp: σε Λασίθι (2-4/6), Ηράκλειο (9-11/6), Ρέθυμνο (16-18/6) και Χανιά (23-25/6)!

 

Estrella

Rabona ad