Με Κάργα κόντρα στον ΟΦΗ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Super League 1 25 Νοεμβρίου 2020, 18:27

Ξεκίνησε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση της Κυριακής στην Κρήτη με τον ΟΦΗ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Από τον ΟΦΗ θα φιλοξενηθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της προσεχούς Κυριακής (29/11, 17:00) στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”. Οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη επέστρεψαν την Τετάρτη στις προπονήσεις -μετά το ρεπό της Τρίτης- ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το ματς της Κρήτης.

Στη διάθεση του 40χρονου προπονητή τίθεται και ο Κάργας που έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και την Πέμπτη θα ενσωματωθεί κανονικά. Οι απουσίες του ΠΑΣ ακούν στα ονόματα των Κριζμάν (έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες) και Εραμούσπε (είναι τιμωρημένος λόγω της κόκκινης κάρτας στην Τούμπα).

Η ενημέρωση του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει σχετικά:

«Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα, μετά το χθεσινό ρεπό της ομάδας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει, μετά την προθέρμανση, λειτουργικές ασκήσεις ενδυνάμωσης και στη συνέχεια τακτικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Για το τελείωμα το προπονητικό team είχε αγωνιστικά παιχνίδια σε μισό γήπεδο. Ο Krizman ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Κάργας συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και από αύριο θα ενσωματωθεί κανονικά. Επόμενη προπόνηση για την ομάδα μας, αύριο στο ΠΕΑΚΙ.»

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania