Με καπνογόνα και συνθήματα έκοψαν την πίτα τους οι Blue Boys (pics+video)

Χανιά | 20 Φεβρουαρίου 2017, 13:37

Τη νύχτα... μέρα έκαναν οι Blue Boys με τα καπνογόνα που άναψαν στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου τους που πραγματοποίησαν την Κυριακή το βράδυ.

/Bella Pizza

Το παρών έδωσαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο προπονητής Σάκης Παπαβασιλείου και ο βοηθός του, Θοδωρής Γκάτζιος ενώ εκ μέρους της διοίκησης παρέστη ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Σωτήρης Μαυρονάσιος, τιμώντας έτσι το σύνδεσμο και τους Blue Boys για την αφοσίωση και υποστήριξή τους στην ομάδα.

IMG 5905

«Εχουμε καθιερώσει κάθε χρόνο να κόβουμε την πίτα μας. Το πρώτο που θέλω να ευχηθώ είναι να έχουμε όλοι υγεία. Η ομάδα δείχνει ότι βρίσκει σιγά-σιγά το δρόμο της μετά την έλευση του κόουτς. Είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα αλλά αυτό δεν αναιρεί την προσπάθεια των τελευταίων δύο μηνών. Πιστεύουμε σε μια καλύτερη συνέχεια», τόνισε ο πρόεδρος των Blue Boys, Γιώργος Μπινάκης λέγοντας στη συνέχεια για ό,τι αφορά τον σύνδεσμο ότι,«όλοι μέσα στο σύνδεσμο είμαστε μια οικογένεια, γι’ αυτό και μπορούμε και ανταπεξερχόμαστε. Σίγουρα, έχουμε και τις δύσκολες στιγμές μας, διότι τα έξοδα είναι πολλά, αλλά με λίγη βοήθεια απ’ όλα τα παιδιά και με την αγάπη του κόσμου μπορούμε και τα βγάζουμε πέρα. Η ομάδα δεν έχει παίξει φέτος κάποιο παιχνίδι που να μην έχει έστω 5-10 άτομα δίπλα της και τώρα με την Καλλιθέα θα έχουμε πάλι κόσμο. Αυτό που προσπαθούμε από τη μεριά μας είναι να είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα».

IMG 5903

IMG 5904

Τέλος, σε ερώτηση για το τι εύχεται ο ίδιος και οι οπαδοί της ομάδας για τον Α.Ο. Χανιά, ο Γ. Μπινάκης τόνισε τα εξής: «Απ’ ό,τι φαίνεται η χρονιά θα σωθεί φέτος γιατί δεν είχαμε ξεκινήσει πολύ καλά. Ελπίζουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και του χρόνου να πάμε ακόμα καλύτερα και γιατί όχι να κάνουμε και το βήμα για παραπάνω».

Από την πλευρά των παικτών, δηλώσεις ζητήθηκαν από τον Αλέξανδρο Ζέρη που τόνισε τα εξής: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους ο νέος χρόνος να φέρει υγεία. Η ομάδα έχει βρει το δρόμο της και ελπίζουμε να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα γιατί είμαστε δεμένοι και όλοι μαζί μια οικογένεια. Είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα και είμαστε όλα τα παιδιά πάρα πολύ στενοχωρημένοι. Παίζουμε τώρα με την Καλλιθέα και είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», τόνισε.

IMG 5925

IMG 5922

Να σημειωθεί ότι πριν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε Αγιασμός τον οποίο έκανε ο πατήρ Βασίλειος Καντανολέων.

Οσο για το φλουρί τυχερός ήταν ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΧ, Στέφανος Βαρούχας, κερδίζοντας αναμνηστικά του συνδέσμου. 

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

IMG 5902

IMG 5909

IMG 5911

IMG 5913

IMG 5916

IMG 5928

IMG 5931

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad