Με Gk Goalkeeper Academy και το 2ο Πανελλήνιο Camp

Ποδόσφαιρο 6 Δεκεμβρίου 2022, 16:55

Η Gk Goalkeeper Academy θα δώσει το «παρών» και στο 2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών που διοργανώνει η AGA.

Η Athens Goalkeepers Academy και το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων ενώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα κορυφαία ταλέντα και τους προπονητές τερματοφυλάκων από κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε αυτή τη γιορτή συμμετέχει ξανά η Ακαδημία τερματοφυλάκων του Κώστα Γύπαρη.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών έχει ως εξής:

Με ”άρωμα” Ολλανδίας το ”2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών”!

Η Athens Goalkeepers Academy και το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων ενώνουν για 2η συνεχόμενη χρονιά τα κορυφαία ταλέντα και τους προπονητές τερματοφυλάκων από κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Το μεγάλο ραντεβού του ”2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών” είναι προγραμματισμένο για το τετραήμερο 27-30 Δεκεμβρίου 2022, στο Renti Arena, ακριβώς έναν χρόνο μετά το αντίστοιχο 1ο event!

Στόχος είναι οι νεαροί goalkeepers, γεννηθέντες από το 2003 έως το 2013, να εκπαιδευτούν και να αξιολογηθούν από τη μεγαλύτερη κοινότητα τερματοφυλάκων της χώρας και από τους προπονητές των κορυφαίων Σχολών σε Αθήνα και Περιφέρεια. Αυτή τη φορά, όμως, στο Camp θα υπάρχει και ένας… special guest!

Ο λόγος για τον κορυφαίο Ολλανδό προπονητή τερματοφυλάκων στις αναπτυξιακές ηλικίες, Rene Stam! Ιδρυτής της ομώνυμης Σχολής Τερματοφυλάκων στην Ουτρέχτη, ο κ. Stam εργαζόταν τα τελευταία 12 χρόνια σε μία από τις καλύτερες και πιο φημισμένες ακαδημίες του πλανήτη, εκείνη του Άγιαξ, όπου είχε ρόλο Επικεφαλής GK Coach.

Με την ανεκτίμητη εμπειρία του και την τεχνογνωσία του θα μεταδώσει τις γνώσεις του σε τερματοφύλακες και προπονητές, μέσω καθημερινών προπονήσεων και σεμιναρίων. Όσοι goalkeepers κριθούν έτοιμοι μέσα από την 1η φάση της αξιολόγησης, που θα διεξαχθεί στο Camp, θα έχουν την ευκαιρία στο άμεσο μέλλον να ταξιδέψουν στην Ολλανδία για τη 2η φάση της αξιολόγησης από συλλόγους της χώρας!

Φυσικά, το ”παρών” στο ”2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων” θα δώσουν goalkeepers και προπονητές από όλες τις Σχολές-μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων:

Gk Goalkeeper Academy (Χανιά)
Goalkeeper School Academy(Ηλεία)
Rizos Goalkeeper Academy (Καβάλα)
Argolida Goalkeepers School (Αργολίδα)
Το ”2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων” προσφέρει:

Εκπαίδευση και αξιολόγηση τερματοφυλάκων
Εκπαίδευση Προπονητών
Καθημερινά σεμινάρια
Ευκαιρίες για δοκιμαστικά στο εξωτερικό

Για πληροφορίες οι εγγραφές
CONTACT WITH US
 Email: [email protected]
Phone: +30 6983054663 
inbox: social

Estrella

Rabona ad