Με Γιατρουδάκη η Εκτελεστική Επιτροπή του Μαραθωνίου

Στίβος | 14 Ιανουαρίου 2022, 19:15

Επικυρώθηκε στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας η Εκτελεστική Επιτροπή του Αυθεντικού Μαραθωνίου και του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας.

KTEO Κρήτης

Την ευθύνη της Επιτροπής θα έχει η Σοφία Σακοράφα, η οποία παραμένει στη θέση της προέδρου, ενώ ρόλο συμβούλου διοίκησης σε όλους τους αγώνες σε δημόσιο δρόμο θα έχει ο Ηλίας Ζαχαρόγιαννης.

Τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο Δημήτρης Χαλβατζάρας, ενώ τον ρόλο του συντονιστή του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου Αθήνας θα έχει ο γενικός διευθυντής της Ομοσπονδίας, Σωτήρης Κυρανάκος.

Η Επιτροπή επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία. Μέλος της επιτροπής και ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ (και πρόεδρος του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) Γιώργος Γιατρουδάκης, ο οποίος ψήφισε υπέρ όπως και η Μαρία Μπελιμπασάκη.

Υπέρ ψήφισαν οι: Σοφία Σακοράφα, Κώστας Κεντέρης, Ιάκωβος Πετσούλας, Παναγιώτης Μελαχρινός, Γιώργος Γιατρουδάκης, Γιάννης Λιούμπας, Γιάννης Μυστακίδης, Παναγιώτης Δημάκος, Παρασκευή Παχατουρίδου, Πέτρος Μαντάς, Κώστας Τριαντάφυλλος, Μαρία Μπελιμπασάκη.

Απείχαν από τη διαδικασία οι: Ηλίας Βασιλειάδης, Χάρης Παπαδιάς, Αλέξης Αλεξόπουλος, Κώστας Γκατσιούδης, Βασίλης Οικονόμου, Νίκος Τσώνης, Κωνσταντίνα Ρετσινά. Λευκό ψήφισαν: οι Γιάννης Μπόλας, Γιάννης Θεμελίδης.

Απουσίαζαν ο Στέλιος Δημότσιος και η Τασούλα Κελεσίδου.

Εκτελεστική Επιτροπή Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου

► Πρόεδρος: Σοφία Σακοράφα

► Τεχνικός σύμβουλος διοίκησης για αγώνες σε δημόσιο δρόμο: Ηλίας Ζαχαρόγιαννης

► Τεχνικός διευθυντής Μαραθωνίου Αθήνας και Ημιμαραθωνίου Αθήνας: Δημήτρης Χαλβατζάρας

► Συντονιστής Μαραθωνίου Αθήνας και Ημιμαραθωνίου Αθήνας: Σωτήρης Κυρανάκος

Μέλη:
➜ Γιώργος Γιατρουδάκης
➜ Παναγιώτης Μελαχρινός
➜ Γιάννης Λιούμπας
➜ Κώστας Τριαντάφυλλος
➜ Νότης Παπούλιας
➜ Μάρκος Καλούδης
➜ Αγγελική Προκάκη
➜ Γεωργία Σαγιαδινού
➜ Αποστολία Λέκκα

manolikakis
Synagogi

Rabona ad